News

Donald Trump acuză FBI că i-a furat trei pașapoarte. Fostul șef de stat avertizează: ”Se vor întâmpla lucruri teribile”

Donald Trump continuă disputa verbală cu autoritățile de forță din SUA. Fostul președinte acuză FBI că i-a furat trei pașapoarte în timpul perchezițiilor. Acesta mai lansează un avertisment sever.
15.08.2022 | 23:53
Donald Trump acuza FBI ca ia furat trei pasapoarte Fostul sef de stat avertizeaza Se vor intampla lucruri teribile
Donald Trump acuză FBI că i-a furat trei pașapoarte în timpul perchezițiilor. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, FBI a efectuat ample percheziții la complexul Mar-a-Lago al lui Donald Trump din Florida.

Donald Trump acuză FBI că i-a furat trei pașapoarte în timpul perchezițiilor

Încă de la acea dată, fostul președinte american se plângea că agenții i-au spart seiful. Între timp, Donald Trump vine cu noi acuzații, la fel de grave, la adresa reprezentanților Justiției.

ADVERTISEMENT

Luni, 15 august, politicianul republican i-a acuzat pe anchetatorii FBI că i-au luat pașapoartele în momentul în care i-au percheziționat vila din Florida.

”Wow! În raidul făcut de FBI, agenții mi-au furat cele trei pașapoarte (unul expirat), împreună cu alte lucruri.

ADVERTISEMENT

Acesta este un asalt împotriva unui oponent politic la un nivel nemaivăzut până acum în țara noastră. Lumea a treia!”, a scris Trump, conform The Independent.

După cum se știe, Donald Trump este blocat de cele mai populare platforme de social media. În consecință, el a făcut aceste acuzații pe Truth Social, platforma sa de socializare.

ADVERTISEMENT

În acest weekend, mandatul de percheziție și procesul verbal de percheziție de la vila lui Trump au fost desecretizate prin hotărâre judecătorească

Din imobilul aflat în proprietatea fostului președinte, agenții au scos 20 de cutii. În acestea se aflau dosare care conțineau fotografii, o notă scrisă de mână și mai multe documente oficiale.

ADVERTISEMENT

Fostul șef de stat avertizează: ”Se vor întâmpla lucruri teribile”

În urma acestor evenimente agitate din viața lui, Donald Trump a lansat o serie de avertismente severe. El a spus că ”se vor întâmpla lucruri teribile” în perioada următoare în SUA.

”Țara se află într-o situație foarte periculoasă. Există o furie uriașă în rândul populației, așa cum nu am mai văzut până acum.

Asistăm la escrocherii și la o vânătoare de vrăjitoare, cum se întâmplă în aceste zile în cazul meu”, a spus Trump pentru Fox News digital.

Fostul președinte a mai promis că ”va face orice” pentru ”a ajuta țara”. El a adăugat, de asemenea, că poporul american ”nu va suporta o altă înșelătorie”.

ADVERTISEMENT