ADVERTISEMENT
News

Donald Trump, gest criticat după ce a vizitat victimele uraganului Laura! ”Luați autograful meu și vindeți-l pe Ebay cu 10.000 $”

Autor: Alexandru Năstase | 30.08.2020 | 11:36
Donald Trump, gest criticat după ce a vizitat victimele uraganului Laura! ”Luați autograful meu și vindeți-l pe Ebay cu 10.000 $”
Donald Trump a făcut un nou gest controversat. Sursa foto - hepta.ro

Donald Trump a făcut un nou gest îndelung criticat după ce a vizitat victimele uraganului Laura! Cel mai puternic om de pe planetă a mers în mai multe zone din Golful Mexic.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, în orașul Lake Charles, devastat de furtună, președintele a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. I-a propus unui muncitor să facă o afacere cel puțin neobișnuită.

Trump i-a întins unui funcționar în uniformă o foaie de hârtie cu semnătura lui pe ea: ”Vindeți-o diseară pe Ebay și primiți 10.000 de dolari”

ADVERTISEMENT

Ce i-a zis Donald Trump unei victime a uraganului Laura

Total nedumerit, bărbatul a luat, în cele din urmă, autograful. Aproape imediat, cineva a strigat la el să păstreze semnatura președintelui cât mai bine!

Vă readucem aminte că uraganul a provocat pagube grave în statul Louisiana, acolo unde cel puţin 16 persoane şi-au pierdut viaţa, iar sute de mii de oameni sunt lipsiţi încă de electricitate şi apă potabilă.

ADVERTISEMENT

De altfel, peste 8 mii de case au fost distruse de uraganul Laura. 14.000 de persoane au rămas fără adăpost și peste 500.000 de consumatori sunt încă fără energie electrică.

De remarcat că în timpul scurtei întrevederi, Donald Trump a ținut să mulțumească oficialilor locali și a menționat că autoritățile au furnizat deja 2,6 milioane de litri de apă și 1,4 milioane de pachetele de mâncare

ADVERTISEMENT

”Un lucru pe care îl ştiu despre acest stat este că se reconstruieşte rapid”, a declarat, apoi, liderul de la Casa Albă.

Mai mult de atât, Donald Trump a apreciat că pierderile de vieţi omeneşti au atins un număr enorm. Președintele SUA a ținut însă să adauge că ”ar fi putut fi mult mai grav”

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!