News

Donald Trump, ignorat de Prințul Harry pentru că a jignit-o pe Meghan Markle. Ce s-a întâmplat la dineul regal

04.06.2019 | 16:52
Donald Trump ignorat de Printul Harry pentru ca a jignito pe Meghan Markle Ce sa intamplat la dineul regal

La dineul organizat de Casa Regală a Marii Britanii pentru a sărbători relația strategică de secole dintre Regatul Unit și Statele Unite ale Americii, cel mai așteptat face-to-face era de departe cel dintre Donald Trump și Prințul Harry. De ce? Pentru că Donald Trump a jignit-o pe Meghan Markle spunând că ducesa este obraznică pentru că a spus despre el că este misogin.

Prințul Harry i-a dat ignore lui Trump

Presa era foarte curioasă să vadă cum se va desfășura întâlnirea dintre Prințul Harry și președintele american, mai ales că, potrivit unor surse care au vorbit cu jurnaliștii britanici, Harry nu îl suportă deloc pe cel care stă la Casa Albă. Ducele de Sussex l-a evitat toată seara pe Donald Trump arătând un dezinteres care cu siguranță l-a costat mult pe Trump din punct de vedere al imaginii sale.

În timp ce Regina Elisabeta, Kate Middleton și Prințul William îl primeau pe Donald Trump cu brațele deschise, Prințul Harry nu a dorit să falseze oricât de mult și-a dorit să salveze aparențele. Acesta nu l-a băgat în seamă deloc pe președintele Statelor Unite, dar s-a ocupat să întrețină atmosfera celorlalți invitați pentru ca nimeni să nu simtă tensiunea care se vedea din avion.

Melania Trump a strălucit la dineul regal. Sursa foto: hepta.ro

Harry s-a arătat ”total dezinteresat”

”A stat în spatele camerei întregul eveniment, arătându-se total dezinteresat”, a spus cineva pentru Daily Mirror. În cadrul întâlnirii dintre Regină și Trump, cei doi au vorbit despre importanța menținerii unei relații bune, bazate pe principii și valori comune, între Statele Unite ale Americii și Marea Britanie.

Statele Unite ale Americii și-au declarat independența față de coroana Marii Britanii pe 4 iulie 1776. De atunci, relația dintre cele două teritorii au evoluat destul de mult și au fost ani în care americanii și britanicii nu își vorbeau. În prezent, SUA reprezintă pentru Marea Britanie principalul aliat.