News

Donald Trump îi desființează pe Joe Biden și Kamala Harris: ”Un distrus bătrân, atât de slab. Ea e patetică”

Donald Trump a fost înregistrat ”în secret” în timp ce îl umilea pe actualul președinte american Joe Biden, dar și pe Kamala Harris, cea care ar putea să-l înlocuiască pe Biden.
04.07.2024 | 16:18
Donald Trump ii desfiinteaza pe Joe Biden si Kamala Harris Un distrus batran atat de slab Ea e patetica
Donald Trump îi desființează pe Joe Biden și Kamala Harris: ”Un distrus bătrân, atât de slab. Ea e patetică”
ADVERTISEMENT

Înregistrarea video ”scursă” pe rețelele de socializare a fost preluată rapid de presa americană și a devenit virală, după ce Donald Trump îl jignește fără perdea pe Joe Biden. Totul s-a întâmplat în timp ce Donald Trump se pregătea de un meci de golf. Nu a scăpat de injurii nici Kamala Harris, cea care în teorie ar putea să-l înlocuiască pe Joe Biden în cursa prezidențială din noiembrie.

Video viral. Donald Trump îi umilește pe Joe Biden și Kamala Harris

Filmarea a fost ulterior postată de Trump și pe rețeaua sa socială Truth Social, semn că fostul președinte nu se dezice de cele spuse. De altfel, așa cum au indicat anumiți analiști politici, tot scenariul cu această filmare ”scursă” ar putea fi de fapt un plan bine pus la punct de echipa lui Donald Trump.

ADVERTISEMENT

Extrem de relaxat, Donald Trump anunță că Joe Biden se va retrage din cursă, iar locul său va fi luat de Kamala Harris, un candidat care nu are nicio șansă reală. Joe Biden este catalogat drept ”un distrus” și ”o grămadă de rahat”, în timp ce Kamala Harris este numită ”patetică” și ”al naibii de rea”.

Tot în imaginile filmate cu un telefon, Donald Trump se află pe scaunul șoferului unui cart de golf și îi întreba pe oameni ce părere au despre dezbaterea de săptămâna trecută dintre Trump și Biden. Atunci, actualul președinte american a părut depășit de situație și i-a determinat pe democrați să se gândească serios la înlocuirea sa.

ADVERTISEMENT

“I-am tras una acelui distrus bătrân, o grămadă de rahat, este un tip atât de slab. Biden tocmai a renunțat, știi, renunță la cursă… L-am scos”, povestește Trump, mândru. “Și asta înseamnă că o avem pe Kamala. “Cred că va fi mai bine. Este atât de rea, este atât de patetică“, a completat Trump.

Donald Trump o distruge pe Kamala Harris, dar și pe Joe Biden

“V-o puteți imagina…. interacţionând cu Putin, cu președintele Chinei, care este un om fioros, un tip dur…Tocmai au anunțat că Biden probabil renunță”, a adăugat Donald Trump. Declarațiile neoficiale ale lui Donald Trump sunt un indiciu clar, cred specialiștii, că democrații vor să-l scoată din cursă pe Joe Biden.

ADVERTISEMENT

Problema e că înlocuitorul acestuia va fi Kamala Harris, un politician care nu pare să aibă șanse reale în a-l învinge pe Donald Trump. Varianta ideală pentru democrați ar fi ca Michelle Obama să intre în cursă, însă nici aceasta nu pare să stea prea bine în sondaje. În realitate, așa cum arată situația în acest moment în SUA, nimeni nu pare să aibă șanse reale să-l învingă pe Trump, conform sondajelor.

Filmarea a fost publicată în timp ce în The New York Times apărea informația conform căreia Joe Biden vrea să se retragă din cursă, lucru confirmat de un apropiat al actualului președinte american. Soarta lui Biden se va decide cel mai probabil în următoarele zile, cu toate că Joe Biden le-a declarat susținătorilor săi că ”va merge până la sfârșit în această cursă”.

ADVERTISEMENT

Donald Trump l-a devansat recent pe Joe Biden într-un sondaj publicat de CBS News, conducând cu 50 la 48% la nivel național și cu 51 la 48% în așa numitele ”swing states”, acele state care nu votează tradițional în favoarea niciunui candidat, fie el democrat sau republican. Cea mai mare problemă pe care o are Joe Biden momentan este vârsta înaintată, astfel că tot mai mulți oameni se îndoiesc că acesta ar fi în stare să mai conducă o țară.

ADVERTISEMENT