News

Donald Trump, lovitură pentru Twitter și Facebook! Își face platformă de socializare, după ce a fost blocat

22.03.2021 | 09:04
Donald Trump lovitura pentru Twitter si Facebook Isi face platforma de socializare dupa ce a fost blocat
ADVERTISEMENT

Blocat de Twitter și Facebook, fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, vrea să-și lanseze propria sa platformă de socializare. Acest lucru ar urma să se întâmple în două sau trei luni, a declarat duminică unul dintre consilierii săi, la Fox News, transmite Reuters.

Jason Miller, un purtător de cuvânt al campaniei electorale din 2020 a lui Trump, a declarat  că republicanul va reveni pe platformele de socializare cu o variantă care ”va redefini complet jocul”.

ADVERTISEMENT

Miller nu a oferit alte detalii şi nu a fost disponibil vreun comentariu din parte reprezentanţilor companiei Trump Organization, conform News.ro.

Blocat de Twitter și Facebook, Donald Trump își va lansa propria platformă de socializare

După  ce au suspendat conturile lui Trump pentru incitarea la violenţă, Twitter, Facebook şi alte platforme au fost în centrul atenţiei pentru modul în care gestionează conturile politicienilor.

ADVERTISEMENT

Facebook a solicitat unei comisii independente să decidă suspendarea din ianuarie trebuie să fie menţinută.

  • . Vezi AICI ce a pățit fostul președinte după atacurile de la Capitoliul din SUA

Mai multe platforme importante precum Twitter, Facebook și YouTube l-au cenzurat pe Donald Trump după mesajul trimis de acesta în timpul incidentelor de la Capitoliul din Washington.

ADVERTISEMENT

Un olandez i-a spart contul de Twitter lui Donald Trump anul trecut

Se pare că hackerul doar a ghicit parola președintelui american și că nu a desfășurat nicio acțiune malefică în momentul în care a intrat pe contul acestuia, așa că nu va fi pus sub acuzare.

Conform The Guardian, Victor Gevers a reușit să se logheze cu contul de Twitter al lui Donald Trump în data de 16 octombrie, după ce a ghicit parola ca fiind „maga2020!”.

ADVERTISEMENT

Acesta este acronimul sloganului de campanie de la alegerile din 2016 – „Make America Great Again”.

ADVERTISEMENT