News

Donald Trump nu renunță la Casa Albă. Discursul războinic rostit în fața susținătorilor: „Nu vom ceda!”

06.01.2021 | 21:50
Donald Trump nu renunta la Casa Alba Discursul razboinic rostit in fata sustinatorilor Nu vom ceda
ADVERTISEMENT

Deși au trecut două luni de la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, Donald Trump nu vrea nici în ruptul capului să își recunoască înfrângerea. Într-un discurs rostit miercuri, 6 ianuarie, în faţa susţinătorilor reuniți la Washington, acesta a pus din nou la îndoială rezultatul scrutinului și chiar a acuzat presa că a fost părtașă la „fraudă”.

Oare crede cineva că Joe a obţinut 80 de milioane de voturi? A avut 80 de milioane de voturi pe calculator. Este o ruşine”, a spus președintele în exercițiu, adăugând că el este adevăratul câștigător.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a făcut noi presiuni asupra vicepreședintelui Mike Pence, în speranța că îl va determina să răstoarne pe ultima sută de metri rezultatul alegerilor. Acesta rămâne, însă, ferm pe poziție și dă asigurări că nu va bloca procesul de validare formală în Congres a victoriei lui Biden.

Donald Trump refuză să-și recunoască înfrângerea și vrea să răstoarne rezultatul alegerilor

Nu vom renunţa, nu vom recunoaşte nimic. Avem sute de mii de oameni aici şi vreau doar să fie recunoscuţi de presa falsă.

ADVERTISEMENT

Întoarceţi camerele, vă rog şi arătaţi ce se întâmplă cu adevărat aici. Dacă Mike Pence va face un lucru bun, vom câştiga alegerile. Dacă nu, atunci va fi o zi tristă pentru întreaga ţară”, a fost discursul rostit de Donald Trump în timp ce Congresul se reunea pentru validarea alegerii lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

Incantația consilierei spirituale nu a reușit să-i aducă victoria

Oricât de dificil ar fi, miliardarul newyorkez va trebui să accepte că a suferit o înfrângere usturătoare în fața candidatului aruncat în luptă de Partidul Democrat. Nici măcar incantația făcută de consiliera sa spirituală nu a reușit să pună capăt „uneltirilor demonice” și să-i asigure un nou mandat la Casa Albă.

ADVERTISEMENT

Tele-evanghelista Paula White a primit acest post în noiembrie 2019, iar de atunci se ocupă de menţinerea unor relații bune între actualul președinte şi comunitatea evanghelică din Statele Unite ale Americii, segment care a avut o contribuție uriașă la victoria din 2016.

Adeptă a unei forme populiste a Creştinismului, aceasta susține că oamenii se pot îmbogăţi prin credinţă dacă fac donaţii masive atât ei, cât şi cultului pe care îl reprezintă, într-o așa-numită „Evanghelie a prosperităţii”, care să ajute „Departamentul Finanţelor” din Rai să devină din ce în ce mai plin.

ADVERTISEMENT

Lovește, lovește, lovește, lovește până la victorie! Pentru fiecare dușman care se ridică împotriva ta, vom lovi pământul pentru ca tu, Dumnezeule, să ne asiguri victoria. Aud sunetul unei ploi abundente, aud sunetul victoriei, aud strigăte și cântece, aud sunetul victoriei.

Aud sunetul unei ploi abundente, aud sunetul victoriei, aud sunetul unei ploi abundente, aud sunetul victoriei. Dumnezeu zice că s-a terminat! Dumnezeu zice că s-a terminat! Dumnezeu zice că s-a terminat!

Eu aud victorie, victorie, victorie, victorie în cer, în cer, victorie, victorie, victorie, victorie, victorie, victorie, victorie unde îngerii sunt eliberați acum, unde îngerii sunt trimiși acum”, este rugăciunea bizară rostită de consiliera spirituală a lui Donald Trump.

 

ADVERTISEMENT
Tags: