Life

Donald Trump o critică pe Meghan Markle: „Cred că Harry a fost folosit într-un mod oribil”

Donald Trump o critică pe Meghan Markle în cadrul unui interviu. Fostul președinte SUA consideră că Prințul Harry a fost „folosit într-un mod oribil”.
01.12.2021 | 23:37
Donald Trump o critica pe Meghan Markle Cred ca Harry a fost folosit intrun mod oribil
ADVERTISEMENT

Donald Trump a criticat-o dur pe Meghan Markle, soția Prințului Harry. Fostul președinte SUA este de părere că Duce de Sussex nu are deloc respect pentru familia regală britanică, mai ales pentru Regina Elisabeta a II-a.

Trump a mai spus că fosta actriță l-a „folosit” pe Prințul Harry într-un mod „oribil”. Politicianul nu este deloc de acord cu comportamentul soției Prințului Harry față de familia regală.

ADVERTISEMENT

Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu acordat fostului politician Nigel Farage. Materialul încă nu a apărut, însă deja a apărut un clip de promovare în mediul online.

Donald Trump o critică pe Meghan Markle

Donald Trump a declarat că nu a fost niciodată un admirator al Ducesei de Sussex și este de părere că aceasta l-a folosit pe Prințul Harry și i-a distrus acestuia relația cu familia regală, notează The Guardian.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle a „rănit-o” pe regină prin comportamentul ei, a mai ținut să menționeze Trump.

„Nu sunt fanul ei. Nu am fost niciodată, din prima zi. Cred că Harry a fost folosit într-un mod oribil şi într-o zi va regreta acest lucru. După părerea mea, i-a distrus relaţia cu familia şi a rănit-o pe regină”, a declarat Donald Trump în interviul menționat.

ADVERTISEMENT

Nigel Farage a adus în discuție alegerea lui Meghan Markle de a folosi în Congres hârtie imprimată cu antetul „Ducesa de Susses”, deși ea și Prințul Harry au renunțat la atribuțiile de cuplu regal.

Fostul președinte american nu este de acord nici cu acest lucru, spunând că este ceva greșit din partea fostei actrițe din „Suits”.

ADVERTISEMENT

„Încearcă să facă lucruri, după părerea mea, nepotrivite”, a mai spus Donald Trump în cadrul interviului.

Donald Trump a mai spus că Ducesa de Cambridge este „lipsită de respect faţă de familia regală, mai ales faţă de regină”.

Pe de altă parte, Trump a avut numai cuvinte de laudă pentru Regina Elisabeta a II-a, pe care o consideră „o femeie minunată, o mare personalitate istorică”, a mai spus fostul președinte SUA în interviul cu Nigel Farage.

ADVERTISEMENT