News

Donald Trump, o nouă gafă de proporţii. Cum a putut să-l numească pe prinţul Charles

14.06.2019 | 16:16
Donald Trump o noua gafa de proportii Cum a putut sal numeasca pe printul Charles

Donald Trump a făcut o nouă gafă monumentală, de data aceasta într-o postare pe contul său de Twitter. Președintele Statelor Unite ale Americii s-a făcut de râs după ce l-a numit în textul publicat pe cunoscuta rețea de socializare drept „prințul balenelor”. De fapt, este vorba despre o greșeală de redactare, căci șeful de stat a adăugat o literă în plus la Țara Galilor.

Donald Trump nu s-a oprit după ce l-a făcut pe Charles prinț al balenelor

Astfel că, diferența dintre Wales și Whales este una considerabilă. Prințul Charles de Wales a avut recent o întâlnire cu președintele Americii după ce Casa Regală a organizat un dineu special în onoarea relației trainice dintre Regatul Unit al Marii Britanii și Statele Unite ale Americii.

Mă întâlnesc şi discut cu «guverne străine» în fiecare zi. Tocmai ce m-am întâlnit cu Regina Angliei (U.K.), cu Prinţul Balenelor, cu Prim-Ministrul Regatului Unit, cu Prim-Ministrul Irlandei, cu Preşedintele Franţei şi cu Preşedintele Poloniei. Am discutat despre «tot»!

Presa scrie că Trump ar avea relații nepermis de apropiate cu Rusia. Sursa foto: HEPTA.RO

Trump, suspectat că ar fi fost ales cu ajutor de la ruși

Ar trebui să sun FBI imediat în legătură cu aceste telefoane şi întâlniri? Ridicol! Nu ar mai avea nimeni încredere în mine. În altă ordine de idei, răspunsurile mele rareori apar în media Media Fake News. Părţile care contează (n.r. – din declaraţii) nu sunt difuzate niciodată”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Asta nu a fost principala gafă pe care a făcut-o Charles. După ce l-a făcut pe Trump prinț al mamiferelor acvatice, a spus despre Regina Elisabeta că este Regina Angliei, când, de fapt, este Regina Marii Britanii. În mod obișnuit, tweet-ul a fost șters ulterior, după ce lumea a început să reacționeze negativ la lucrurile scrise de acesta și, probabil, dându-și seama de gafele comise în text.

Președintele Donald Trump este suspectat din 2016 încoace că ar fi pactizat cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, și că rușii au contribuit din plin la alegerea sa ca președinte al SUA.