Sport

Donald Trump, prima reacție după dispariția lui Kobe Bryant! „Este o veste groaznică”

27.01.2020 | 11:58
Donald Trump prima reactie dupa disparitia lui Kobe Bryant Este o veste groaznica
ADVERTISEMENT

Președintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump a oferit o primă reacție după dispariția lui Kobe Bryant! Cel mai puternic om de pe planetă a transmis condoleanțe familiei îndoliate printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

Donald Trump, prima reacție după dispariția lui Kobe Bryant!

„Informațiile arată că formidabilul baschetbalist Kobe Bryant și alte trei persoane au decedat într-un accident de elicopter în California. Este o veste groaznică”, a scris Trump pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Alex Villanueva, şeriful din Los Angeles, a anunţat că în elicopterul prăbuşit la Calabasas, în care şi-au pierdut viaţa fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui, se aflau pilotul şi încă opt persoane.

„Este o veste groaznică”

Şeriful nu a făcut precizări cu privire la identitatea persoanelor din aparatul de zbor, afirmând că este “total nepotrivit” să o facă până când legistul nu va efectua identificarea cadavrelor.

ADVERTISEMENT

Potrivit CNN, John Altobelli, antrenor de baschet la Orange Coast College (OCC), se află printre cei decedaţi în accidentul aviatic.

Presa americană a anunţat că fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

ADVERTISEMENT

Potrivit Federal Aviation Administration, aparatul fusese fabricat în 1991 şi era înregistrat pe numele societăţii Island Express Holding Corp.

Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

ADVERTISEMENT

Datorită talentului său, Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată. Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuţi ca jucător al echipei Los Angeles Lakers.

El era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: