News

Donald Trump, primul mesaj video transmis din spital: ”Adevăratul test va veni în următoarele zile”

04.10.2020 | 11:00
Donald Trump primul mesaj video transmis din spital Adevaratul test va veni in urmatoarele zile
ADVERTISEMENT

La puține ore după ce a ajuns în spital, acolo unde este tratat pentru infecția cu Covid-19, Donald Trump a postat un prim mesaj video pentru a informa în legătură cu starea sa de sănătate.

De la anunțul infectării șefului de la Casa Albă și până la primele poziții oficiale ale echipei medicale din staff-ul lui Trump, în presă au apărut fel și fel de speculații legate de evoluția bolii în ceea ce-l privește pe liderul SUA.

ADVERTISEMENT

Pentru a calma lucrurile, preşedintele american a publicat un mesaj video de patru minute, sâmbătă seară, în care spune că se simte bine, soţia sa Melania se simte bine şi următoarele zile vor reprezenta ”adevăratul test”.

Donald Trump, mesaj video transmis din spital

Casa Albă a postat în mediul online mai multe poze cu președintele Donald Trump în timp ce își derulează activitatea la Centrul Medical Militar Național Walter Reed din Bethesda, Maryland, unde se află de vineri, scrie The Guardian.

ADVERTISEMENT

Imaginile apar la câteva ore după medicii săi au ținut prima conferință de presă în care anunțau că președintele, diagnosticat cu COVID, se simte bine și face progrese.

Ulterior, după aceste imagini, a apărut în mediul virtual și Donald Trump, cel care a transmis pe Twitter un mesaj video înregistrat la spital, în care mulțumește din nou medicilor după ce în urmă cu circa cinci ore o făcuse și în scris, tot pe această rețea socială.

ADVERTISEMENT

În postarea video, liderul de la Washington apare cu sacou și fără cravată și pare a fi într-o stare mult mai bună decât cu o zi înainte când plecase de la Casa Albă spre spital și când, de asemenea, a transmis un mesaj video înregistrat pe Twitter.

În mesajul mult mai lung, Donald Trump spune că se simte ”mult mai bine”, deși și în urmă cu o zi președintele dădea asigurări că se simte bine. Vocea îi sună însă mult mai bine decât cu o zi înainte.

ADVERTISEMENT

Trump: ”Adevăratul test va veni în zilele următoare”

Aflat în grupa de risc în ceea ce privește probabilitatea ca noul coronavirus să-i aducă probleme, Donald Trump recunoaște că zilele care vor urma îl vor supune la adevăratul test în lupta cu această boală.


Președintele SUA admite că vineri, când a ajuns la spital, nu se simțea tocmai bine, dar acum spune că a început să se simtă bine și promite să revină în curând în campania electorală.

Acesta recunoaște că există un factor imprevizibil și adevăratul test va veni în următoarele zile. ”Vom vedea ce se întâmplă în următoarele două zile”, spune Trump.

În ceea ce o privește pe Melania Trump, soția sa, președintele menționează că aceasta se simte „foarte bine”. În final, Trump mulțumește liderilor care i-au transmis mesaje de însănătoșire și mai ales americanilor care i-au fost alături.

ADVERTISEMENT