ADVERTISEMENT
News

Donald Trump revine! Primul interviu după plecarea de la Casa Albă: „Voi candida din nou”

Autor: Bogdan Solomon | 01.04.2021 | 09:45
Donald Trump revine! Primul interviu după plecarea de la Casa Albă: „Voi candida din nou”
Donald Trump a lăsat de înțeles că se gândește să candideze din nou, în 2024. Sursa foto: variety.com

Chiar dacă a suferit un eșec dureros în alegerile prezidențiale de anul trecut, Donald Trump nu renunță la Casa Albă. În prima sa apariție publică după o pauză de două luni, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a lăsat de înțeles că se gândește serios să candideze din nou, în 2024.

ADVERTISEMENT

Puteți spera, da (n.r. că va intra din nou în cursa pentru Biroul Oval) Ne iubim țara. Toți datorăm ceva țării, iar acum trebuie să o ajutăm”, a declarat acesta, invitându-și admiratorii să ia parte la mitingurile ce vor avea loc în curând.

Interviul realizat de Lara Trump, moderator Fox News și soția fiului său, Eric a cuprins toate temele favorite, precum fraudarea alegerilor, presupusa victorie din statul Pennsylvania și o serie de atacuri la adresa rețelei de socializare Twitter, care i-a șters contul.

ADVERTISEMENT

Donald Trump, prima apariție publică după ce a părăsit Casa Albă. A fost intervievat chiar de nora lui

Bună seara. Sunt Lara Trump. Sunt onorată să-l prezint pe al 45-lea președinte al Statelor Unite, socrul meu, președintele Donald Trump”, a spus Lara Trump în introducerea clipului video postat pe paltforma Rumble.

Primele declarații făcute după aproape două luni de pauză au fost, practic, o continuare a celor de după alegeri, pentru că Donald Trump nu s-a sfiit nici de această dată să-și acuze rivalul de fraudă electorală. „O rușine, avem un sistem de vot la nivelul țărilor din lumea a treia”, a spus fostul lider de la Casa Albă, rememorând apoi episodul în care actualul președinte s-a împiedicat pe scările avionului.

ADVERTISEMENT

Tipul ăsta (n.r. Joe Biden) cade de trei ori, ultima oară nici nu se mai poate ridica, nu știa nici unde naiba se află și n-a apărut nici măcar la știrile de seară”, a declarat Trump, amuzându-se copios pe seama incidentului.

Discuția s-a mutat apoi în zona media, iar fostul președinte a lăsat de înțeles că va evita rețelele de socializare, astfel încât mesajele sale să nu mai fie cenzurate și se va rezuma astfel doar la comunicate de presă ce pot fi preluate de oricine.

ADVERTISEMENT

Twitter este foarte plictisitor. Foarte mulți oameni părăsesc Twitter. Cred că este loc pentru ceva nou și o să aduc foarte mulți oameni cu mine.

O să dau un comunicat de presă și o să-l primească toată lumea. Social media este foarte coruptă și oamenii devin la fel, corupți. Nu avem o presă liberă. Avem o presă coruptă”, a conchis Donald Trump.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!