News

Donald Trump salută revenirea lui Kim Jog-un! ”Mă bucur să văd că e bine!”

03.05.2020 | 11:13
Donald Trump saluta revenirea lui Kim Jogun Ma bucur sa vad ca e bine
ADVERTISEMENT

Președintele american Donald Trump nu a ezitat o clipă și a salutat revenirea lui Kim Jog-un! Acesta și-a manifestat pe rețelele de socializare bucuria pentru însănătoșirea omologului său care a avut aproape trei săptămâni de absență din viața publică.

Donald Trump salută revenirea lui Kim Jog-un!

Mai exact, Donald Trump a apreciat, într-o postare pe Twitter, evenimentul care pune capăt speculațiilor legate de decesul dictatorului nord coreean sau de înrăutățirea iremediabilă a stării sale de sănătate.

ADVERTISEMENT

”Eu, unul, sunt bucuros să văd că s-a întors şi că este bine”, a scris Trump, distribuind imagini de la evenimentul public la care şi-a făcut apariţia liderul de la Phenian.

”Mă bucur să văd că e bine!”

Vă reamintim că liderul nord-coreean Kim Jong Un şi-a reluat programul public, conform agenţiei oficiale de presă de la Phenian.

ADVERTISEMENT

Șeful statului a participat la inaugurarea unei fabrici de îngrăşăminte chimice, la nord de capitală, în condiţiile în care nu a mai fost văzut din 11 aprilie.

Mai mult de atât, KCNA a transmis că Kim Jong Un a tăiat panglica inaugurală în cadrul unei ceremonii. După gestul președintelui, cei prezenţi la eveniment ”au izbucnit în urale furtunoase” pentru liderul suprem.

ADVERTISEMENT

Kim Jong Un şi-a exprimat satisfacţia în legătură cu linia de producţie a fabricii de îngrăşăminte, afirmând că aceasta are o contribuţie semnificativă la progresul industriei chimice a ţării şi la producerea de alimente.

Interesant este că preşedintele Statelor Unite a declarat după anunţul agenţiei de presă nord-coreene, că va avea ceva de spus despre liderul de la Phenian la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

Despre Kim Jong Un s-a spus la un moment dat chiar că a încetat din viață.