Sporturi

Donald Trump și Nadia Comăneci, tensiuni la un show american: ”Nu cred că meritam asta”. Video

03.11.2020 | 18:20
Donald Trump si Nadia Comaneci tensiuni la un show american Nu cred ca meritam asta Video
ADVERTISEMENT

Președintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, și fosta mare gimnastă Nadia Comăneci au avut tensiuni la un show de televiziune american în anul 2008.

În urmă cu 12 ani, miliardarul american a invitat-o pe ”Zeița de la Montreal” la reality-show-ul ”Ucenicul” pe care îl realizat la postul NBC.

ADVERTISEMENT

Însă, experiența Nadiei nu a fost cea așteptată, în ciuda faptului că Trump a spus în mai multe rânduri că este un mare admirator al româncei.

Tensiuni între Nadia Comăneci și Donald Trump la un celebru show de televiziune

La celebrul show de televiziune au existat și momente de tenisune între Nadia Comăneci și Donald Trump, mai ales în momentul în care fosta gimnastă a fost eliminată de excentricul miliardar din competiție în episodul al doilea.

ADVERTISEMENT

”Nadia, sunt un mare fan, te-am văzut învingătoare la Olimpiadă, te-am urmărit câștigând atâtea concursuri. Ești extraordinară. O competitoare la cel mai înalt nivel. Un lider în sport. Dar nu poți fi manager de proiect aici, nu poți conduce echipa mea. Te iubesc, dar ești concediată”, au fost cuvintele cu care Trump a dat-o afară din emisiune pe româncă.

La sfârștiul reality-show-ului ”Ucenicul”, Nadia Comăneci i-a dat replica celui care urma să devină președintele Americii: ”Nu cred că meritam să fiu dată afară, puteam fi importantă pentru echipă. Sunt dezamăgită, însă știu că toate premiile vor fi donate în scop caritabil”.

ADVERTISEMENT

Donald Trump încearcă în aceste zile să câștige un nou mandat de președinte al Statelor Unite ale Americii, rivalul său în alegeri fiind Joe Biden. FANATIK îți prezintă la secundă Exit poll și îți aduce primele rezultate ale votului popular.

Dincolo de situația politică din America, de ”jocurile” care se fac pe ultima sută de metri, pentru noi este important ce impact va avea scrutinul asupra României. Din păcate, cunoscutul politolog Cătălin Avramescu avertizează în exclusivitate pentru FANATIK că o eventuală schimbare la Casa Albă va avea un impact negativ asupra țării noastre.

ADVERTISEMENT

În mediile politice din Statele Unite circulă un fel de legendă legată de ”blestemul celui de-al doilea mandat” de care ar suferi președinții realeși. Astfel, cel de-al doilea mandat ar fi marcat de eșecuri politice majore, o economie mai slabă sau chiar nenorociri, precum asasinatele politice.

ADVERTISEMENT