News

Donald Trump solicită amânarea prezidențialelor din SUA! Președintele american se teme de fraudă

30.07.2020 | 17:00
Donald Trump solicita amanarea prezidentialelor din SUA Presedintele american se teme de frauda
ADVERTISEMENT

Cel mai puternic om de pe planetă, Donald Trump solicită amânarea alegerilor prezidențialelor din Statele Unite ale Americii!

La data scrutinului, Trump ar urma să se confrunte cu fostul vicepreședinte Joe Biden. Cu toate acestea, actual lider de la Casa Albă spune că votul prin corespondență ar putea duce la fraudarea alegerilor.

ADVERTISEMENT

Donald Trump a sugerat, pe rețeaua de socializare Twitter, o amânare a scrutinului până când oamenii vor putea vota „în condiții siguranță și adecvat”.

Donald Trump nu mai vrea alegeri la data stabilită

Culmea, deocamdată, nu există dovezi sau vreun precedent conform căreia votul prin corespondență ar putea fi fraudat sau viciat.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, de-a lungul timpului, Donal Trump s-a dovedit a fi un adversar cunoscut al votului prin corespondență, despre care spune că ar fi o modalitate de fraudare masivă a votului.

Statele americane vor să facă în așa fel încât oamenilor să le fie mai ușor să voteze prin corespondență pentru a micșora capacitatea de răspândire a coronavirusului.

ADVERTISEMENT

În același timp, pretendentul democrat la Casa Albă Joe Biden a anunţat că va dezvălui în prima săptămâna din august numele foarte aşteptat al partenerei sale de cursă în alegerile prezidenţiale americane.

”Vom vedea”, i-a răspuns fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama unei jurnaliste care l-a întrebat dacă se va putea întâlni cu partenera sa de cursă, în pofida pandemiei covid-19.

ADVERTISEMENT

Democratul în vârstă de 77 de ani a glumit că i-ar fi dificil să se întâlnească cu ea în mod discret, din cauza jurnaliştilor care se adună în faţa casei sale la Wilmington, unde îşi petrece cea mai mare a timpului după ce criza sanitară a oprit brutal campania prezidenţală americană.

 

ADVERTISEMENT