Sport

Donna Vekic, despre relaţia pe care o are cu Stanislas Wawrinka: “Iubim ceea ce facem”

Jucătoarea croată, Donna Vekic, a vorbit de curând despre relaţia amoroasă pe care o are cu elveţianul Stanislas Wawrinka.
11.04.2018 | 13:55
Donna Vekic despre relatia pe care o are cu Stanislas Wawrinka Iubim ceea ce facem

Într-un interviu recent acordat pentru Blick în Lugano, odată cu desfăşurarea turneului Samsung Open, jucătoarea clasată pe locul 55 WTA, Donna Vekic, a făcut câteva mărturisiri în ceea ce priveşte relaţia de dragoste pe care o are cu elveţianul Stanislas Wawrinka, jucător care se recuperează actualmente după o accidentare suferită la genunchi.

Donna Vekic, în vârstă de 21 de ani, este de părere că Stan va reveni la un nivel înalt în tenis: “Se antrenează. Sunt sigură că se va întoarce mai puternic şi mai bun decât înainte. Nu petrecem foarte mult timp împreună. Nu ştiu dacă este un avantaj sau un dezavantaj, dar nu este uşor, evident”, a declarat în Elveţia jucătoarea din Croaţia.

Donna şi Stan se susţin reciproc 

“În cele din urmă, eu am slujba mea, iar el are serviciul lui. Aceasta este viaţa noastră. Iubim ceea ce facem şi ne susţinem reciproc, chiar şi atunci când nu suntem împreună. Cred că ne descurcăm destul de bine în ceea ce facem”, a mai spus jucătoarea din Croaţia. Donna Vekic o va întâlni în primul tur la Lugano pe nimeni alta decât românca Alexandra Cadanţu, locul 173 WTA. 

De partea cealaltă, în vârstă de 33 de ani, Stan Wawrinka a jucat în acest an la Australian Open şi la turneele de la Sofia, Rotterdam şi Marsilia. Elveţianul se resimte după operaţia suferită la genunchi în august 2017 şi are ca principal scop să revină în luna aprilie, odată cu sezonul de zgură.

Tags: