Fotbal intern

”Donnarumma” de România! Otto Hindrich, puștiul de 17 ani l-a înlocuit cu brio pe Arlauskis

20.06.2020 | 18:55
Donnarumma de Romania Otto Hindrich pustiul de 17 ani la inlocuit cu brio pe Arlauskis
Portarul echipei CFR Cluj, Otto Hindrich, îl va înlocui pe titularul de drept Giedrius Arlauskis în meciul cu FC Botoșani și astfel își va face debutul oficial în Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: Facebook Hindrich Otto
ADVERTISEMENT

Portarul echipei CFR Cluj, Otto Hindrich, îl înlocuieşte pe titularul de drept Giedrius Arlauskis în meciul cu FC Botoșani și astfel își va face debutul oficial în Casa Pariurilor Liga 1.


UPDATE, ora, 19:00. Aşa cum FANATIK a anunţat, Dan Petrescu merge pe mâna tânărului Otto Hindrich în meciul cu FC Botoşani. Vezi aici echipele de start

ADVERTISEMENT

ŞTIRE INIŢIALĂ, 20 iunie, ora 15:12

FANATIK a anunțat încă de vineri că lituanianul nu va face deplasarea la Botoșani, iar mai apoi directorul sportiv Bogdan Mara a făcut anunțul oficial, precizând că portarul are mici probleme medicale.

Giedrius Arlauskis a avut trei parade providențiale cu FCSB, a scos toate cele nouă șuturi expediate pe poartă. Prestația i-a adus un index InStat de 373 de puncte, ceea ce înseamnă o prestaţie stelară.

ADVERTISEMENT

Arlauskis va fi înlocuit în poartă cu Otto Hindrich

FANATIK a aflat că pentru meciul cu FC Botoșani, Dan Petrescu a ales să-l titularizeze în premieră pe Otto Hindrich, acesta fiind înlocuitorul experimentatului Giedrius Arlauskis în această etapă.

Puștiul de doar 17 ani este considerat o mare speranță a clubului ardelean, iar Petrescu este în căutarea unor jucători pentru sezonul viitor care să se încadreze în regula U21, care îi dă mari bătăi de cap. Titularizea lui Hindrich din această seară l-a scos din echipă pe Costache, care prindea un loc de titular chiar în baza acestei reguli U21.

ADVERTISEMENT

Meciul de la Botoșani reprezintă o piatră de încercare pentru Hindrich, care în cazul în care îl va mulțumi pe Dan Petrescu ar putea să-și asigure un loc de titular în stagiunea următoarea, mai ales că șansele ca Arlauskis să mai rămână la echipă sunt minime. Asta ar însemna și o mare problemă pentru Cristi Bălgrădean, acontat cu mare scandal de la FCSB.

Otto Hindrich a fost rezervă la partida din runda precedentă cu FCSB și este preferat ca titular la Botoșani în dauna polonezului Grzegorz Sandomierski. Puștiul a fost adus la prima echipă în luna septembrie, iar în iarnă a mers cu seniorii în cantonament și a jucat în amicalul cu Dundalk.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Dan Petrescu va începe meciul de la Botoșani în următoarea formulă de echipă: Hindrich – Manea, Burcă, Vinicius, Camora – Bordeianu, Itu, Djokovic – Chipciu, Omrani, Deac. Partida va începe la ora 20:00.

ADVERTISEMENT