Fotbal international

Telenovela plecării lui Donnarumma de la Milan a revenit în atenţie! Planul diabolic pus la cale de Raiola

După o perioadă de incertitudine creată de agentul Mino Raiola, portarul Gianluigi Donnarumma a semnat în vară prelungirea contractului cu AC Milan pentru încă cinci sezoane.
Autori: Ionut Neamţu, Vicentiu Dinescu | 12.12.2017 | 11:32
Telenovela plecării lui Donnarumma de la Milan a revenit în atenţie! Planul diabolic pus la cale de Raiola

După ce s-a zvonit că a negociat cu Paris Saint-Germain, tânărul portar italian a decis înainte de începerea sezonului să rămână la Milan, mai ales că patronii chinezi au investit peste 200 de milioane de euro în campania de transferuri.

Dar telenovela plecării de la AC Milan a reapărut pe tapet, cotidianul Corriere della Sera anunţând planul diabolic pe care îl are agentul Mino Raiola. Acesta doreşte ca înţelegerea din vară să fie anulată, iar Donnarumma să plece liber de contract.

Raiola spune că Donnarumma a fost obligat să semnee contractul

Conform sursei citate, agentul susţine că Donnarumma a rămas la Milan doar după ce a fost suspus la presiuni psihologice de oficialii rossoneri şi că în momentul în care a semnat documentele el nu se afla lângă jucător.

Mino Raiola, care îi mai are sub contract printre alţii pe Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Romelu Lukaku, Henrikh Mkhitaryan, Marco Verratti şi Mario Balotelli, doreşte ca Donnarumma să plece liber de contract de la Milan pentru ca portarul să primească un salariu mai mare la viitorul club, iar el să încaseze un comision important.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!