Sport

EXCLUSIV / DOPAJ în Liga 1? “Avem SUSPICIUNI!”

După o pauză lungă, fotbalul românesc este martorul unei suspiciuni de dopaj! Oficialii lui FC Braşov au cerut Ligii Profesioniste de Fotbal ca jucătorii adversarei din etapa a noua din Liga 1,...
20.09.2014 | 13:36
EXCLUSIV  DOPAJ in Liga 1 Avem SUSPICIUNI

După o pauză lungă, fotbalul românesc este martorul unei suspiciuni de dopaj! Oficialii lui FC Braşov au cerut Ligii Profesioniste de Fotbal ca jucătorii adversarei din etapa a noua din Liga 1, FC Botoşani, să fie supuşi unui control antidoping, ardelenii suspectîndu-şi adversarii că “stau excelent la capitolul condiţie fizică”.

LPF a înregistrat zilele trecute  cerere în premieră pentru noua ediţie de campionat, Braşovul dorind ca în următoarea etapă, ANAD (Agenţia Naţională Anti-Doping) să îi testeze pe jucătorii moldoveni, aceştia fiind, conform informaţiilor din culise, suspecţi de folosirea unor substanţe interzice. “Asemenea cereri nu se fac la fiecare etapă, mai ales că testele sînt plătite de către cel care le-a cerut. Noi, Braşovul, de abia avem bani să trăim de pe o zi pe alta în Liga 1, dar să mai plătim ANAD-ul pentru doping dacă nu aveam suspiciuni puternice? Cei de la Botoşani stau prea bine la capitolul condiţie fizică”, au dezvăluit surse apropiate conducerii formaţiei din Liga 1.

constantin-zotta

Braşovul confirmă! “Nu e nimic anormal”

Contactat de FANATIK.RO, Constantin Zotta a confirmat informaţia, precizînd că nu i se pare nimic anormal, chiar dacă asemenea cereri nu s-au mai înregistrat la LPF de o lungă perioadă. “Aşa este, am cerut să fie făcut un control anti-doping, dar nu e ceva ieşit din comun. Eu, în cariera mea de conducător, am întîmpinat multe cereri. Nu e nimic anormal şi, dacă nu au nimic de ascuns, nu are de ce să fie un scandal în fotbal”, a declarat oficialul ardelean.

2966-michael-ngadeu

“Să îl testeze pe ăla negru, să plătească mult!”

În replică la adresa făcută de oficialii Braşovului, Valeriu Iftime i-a transmis conducerii ardelene să îl supună controlului pe fundaşul Michael Ngadeu, după meciul direct din Liga 1. “Asta nu trebuia să fie o surpriză pentru noi? Aşa test anti-doping de am aflat cu o săptămînă înainte? Să îl testeze pe fundaşul ală negru din apărare, să plătească şase milioane numai pentru testul lui de urină. E clar că le e frică de noi, mă bucur să observ că adversarii ne apreciază că stăm bine la capitolul condiţie fizică. Nu avem noi jucători tehnici, ne învîrtim de două ori să lovim mingea, dar e clar că alergăm. Cei de la Braşov au jucători cu experienţă, dar e clar că sînt slabi la pregătire din moment ce îşi fac asemenea probleme. Eu ştiu că echipa e curată, însă dacă nu e aşa, am încurcat-o”, a comentat, îmbinînd umorul cu sobrietatea, Valeriu Iftime, finanţatorul echipei moldovene.

“Cei de la Braşov să se uite la parametrii fizici ai jucătorilor şi vor observa de ce stăm bine la capitolul pregătire fizică” – Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani

400 sau 600 de lei costă un singur test anti-doping, în funcţie de subtanţa pe care reclamantul o caută

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!