Life

Dorel din Las Fierbinți, dezvăluiri despre momentul când a cerut-o pe Ana Maria de soție. Partenera lui Mihai Rait este mai tânără cu 14 ani

Mihai Rait, dezvăluiri despre momentul când a cerut-o pe Ana Maria de soție. De ce spune Dorel din Las Fierbinți că nu a fost un deloc romantic.
06.12.2022 | 10:08
Dorel din Las Fierbinti dezvaluiri despre momentul cand a ceruto pe Ana Maria de sotie Partenera lui Mihai Rait este mai tanara cu 14 ani
Dorel din Las Fierbinți, dezvăluiri despre momentul când a cerut-o pe Ana Maria în căsătorie. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Rait, actorul cunoscut pentru tolul lui Dorel din serialul Las Fierbinți, a povestit cum și-a cerut soția în căsătorie, după doar trei luni de relație.

Dorel din Las Fierbinți, dezvăluiri despre momentul când a cerut-o pe Ana Maria în căsătorie

Actorul care îl joacă pe Dorel în Las Fierbinți a mărturisit că a cerut-o de soție pe Ana Maria după doar trei luni de relație. Partenera sa este mai tânără cu 14 ani.

ADVERTISEMENT

Totuși, momentul nu a fost unul așa romantic cum vedem în filme sau în cazurile altor vedete. Mihai Rait a recunoscut că a cerut-o de soție pe iubita lui când erau aproape să iasă din casă, iar aceasta se încălța, conform Viva.

Mihai Rait și iubita lui se pregăteau să meargă împreună la emisiunea Românii au talent, unde actorul avea un moment de comedie.

ADVERTISEMENT

Cererea în căsătorie a avut loc în anul 2016, iar de atunci a avut loc și nunta, iar Mihai Rait și Ana Maria au împreună și un copil.

Dorel din Las Fierbinți, entuziasmat să-și ceară iubită de soție

Dorel din Las Fierbinți a recunoscut că nu a mai putut să aștepte momentul cererii în căsătorie, așa că a făcut-o în aceeași zi în care i-a cumpărat soției sale și inelul pe care i l-a pus pe deget.

ADVERTISEMENT

„E mult spus poveste de film, iar lucrurile au evoluat rapid pentru că ne iubim foarte mult, și de aici totul a devenit ușor.

Am cerut-o pe 4 iulie 2016 și am făcut-o în momentul în care ea se încălța, noi pregătindu-ne să ieșim din casă, să mergem la finala Românii au talent, unde eu susțineam un spectacol de improvizație, în calitate de invitat.

ADVERTISEMENT

Știu, vă așteptați la ceva mai siropos, dar așa mi-a venit mie atunci, chiar nu puteam să mai aștept până seara, în ziua aia luasem și inelul și eram nerăbdător să o cer”, a povestit actorul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT