ADVERTISEMENT
Life

Dorel din Las Fierbinți își dorește să devină iar tată. Ce a spus despre soția mai tânără cu 14 ani

Dorel din Las Fierbinți vrea să devină iar tată. Actorul Mihai Dragomir Rait a vorbit despre soția lui mult mai tânără.
Autor: Andreea Stanaringa | 26.05.2021 | 18:53
Dorel din Las Fierbinți își dorește să devină iar tată. Ce a spus despre soția mai tânără cu 14 ani
Dorel din Las Fierbinți își dorește să devină iar tată. Ce a spus despre soția mai tânără cu 14 ani. Sursa foto: Facebook

Mihai Dragomir Rait, interpretul lui Dorel din comedia „Las Fierbinți”, a declarat că își dorește să aibă încă un copil cu soția lui. Actorul a abordat acest subiect în cadrul podcastului găzduit de Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

„Dorel” este căsătorit cu Ana Maria din 2017 și au împreună un băiețel, însă doferența de vârstă dintre ei este destul de mare, de 14 ani.

La 41 de ani, Mihai Dragomir Rait nu exclude posibilitatea de a avea încă un copil împreună cu partenera lui de viață.

Dorel din Las Fierbinți își dorește să devină iar tată. Ce a spus despre soția mai tânără cu 14 ani

Interpretul lui Dorel din serialul de comedie de la Pro TV ar vrea să devină tată pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

Mihai Dragomir Rait a fost invitat în cadrul podcastului găzduit de Mihai Bobonete, colegul său din serial. Acesta a glumit pe seama lui „Dorel” și l-a întrebat cum crede că va fi el atunci când va avea 60 de ani.

Amuzat, Mihai Rait este convins că va arăta la fel de bine și atunci. „Să știi că eu la 60 de ani o să arăt foarte bine”, a declarat acesta.

Mihai Rait și Ana Maria sunt căsătoriți de patru ani și au un băiețel în vârstă de trei ani. Deși este o direrență de 14 ani între ei, cei doi formează un cuplu stabil și sunt foarte fericiți împreună.

ADVERTISEMENT

Cum a cunoscut-o Mihai Rait pe soția lui

Rolul din „Las Fierbinți” este unul destul de complicat, pentru că Mihai este cu totul alt om în viața reală.

Actorul și-a întâlnit actuala parteneră de viață în timpul unui spectacol de stand-uo comedy în 2017. După doar trei luni de relație, cei doi s-au logodit și s-au căsătorit, scrie viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Alexandru, fiul lor, s-a născut un an mai târziu și le-a adus o mare bucurie în familie. Actorul este mândru de soția și fiul lui și postează des imagini cu ei pe rețelele de socializare, unde primește numeroase comentarii pozitive.

„Soția mea nu vrea să iasă în evidență. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut și așa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie.

ADVERTISEMENT

Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă știu din copilărie. La trei luni am cerut-o. Cam la sfârșitul primei săptămâni i-am spus că o iubesc. Ea s-a speriat puțin când am cerut-o. (…) Sigur am ales bine. Ea o să rămână până la final.

Noi ne-am căsătorit în 2017 și în 2018 am devenit părinți. În 2019 am avut luna de miere. Atunci ne-am permis să mergem. Am fost în Grecia. Am stat vreo 10 zile. Extraordinar a fost”, a declarat Mihai Rait în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!