Life

Dorian Popa a ajuns să doarmă în mașină. Cum s-a găsit artistul în această situație

03.03.2021 | 16:32
Dorian Popa a ajuns sa doarma in masina Cum sa gasit artistul in aceasta situatie
Dorian Popa a ajuns să doarmă în mașină. Cum s-a găsit artistul în această situație. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a ajuns să doarmă în mașină timp de 24 de ore, renumitul cântăreț mărturisind cum s-a găsit în această situație nebunească și ieșită din comun, în care a fost acompaniat de animalul său drag, Cheluțu. 

Artistul este cunoscut pentru faptul că acceptă provocări inedite de la fanii săi și nu de puține ori le-a dat curs. Ultimul challenge l-a făcut să stea departe de confortul căminului și să petreacă o zi întreagă închis în mașina personală.

ADVERTISEMENT

Alături de cel mai bun prieten și înarmat cu provizii și cu bateria încărcată la telefon, Dorian Popa a rămas în mașina sa timp de 24 de ore. Autoturismul a fost parcat în fața casei, însă vedeta nu a fost tentată nicio secundă să renunțe la provocarea inedită.

Dorian Popa a acceptat o provocare nouă. Artistul a dormit în mașină

„Am ajuns să mă spăl pe dinți în fața propriei case când am patru băi cu tot cu aia din curte. Mâine dimineață, la ora 8:00, cel mai nebunesc challenge din viața mea, nu pierdeți”, a spus Dorian Popa într-o filmare de pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

După o zi lungă petrecută în mașină, unde a vizionat un film și a încercat să facă activități care să-l ajute să uite de trecerea timpului, artistul a mărturisit că ultima provocare venită din partea internauților a fost cumplită din mai multe puncte de vedere.

Dorian Popa a avut la dispoziție doar 3 pauze în decursul celor 24 de ore, acestea fiind luate pentru maxim 5 minute special pentru nevoile fiziologice. Vedeta s-a pregătit cu toată energia din lume pentru a face față provocării, care nu a fost deloc una ușoară.

ADVERTISEMENT

„Oficial am terminat cea mai groaznică provocare din viața mea… mă duc să fac duș, mare mare duș ca să mă apuc de treabă”, a completat artistul după ce a dus la capăt provocarea primită de la fani.

Fiecare moment din cele 24 de ore a fost filmat și încărcat pe conturile de socializare ale cântărețului pentru a fi cât mai credibil în fața celor care îl urmăresc și îl îndrăgesc în număr atât de mare.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa s-a ținut de cuvânt cu toate, deși nu a fost deloc ușor. Cu toate acestea vedeta nu a renunțat la muncă și la sport, reușind să facă câteva exerciții cu ajutorul unei gantere pe care a luat-o în mașină.

ADVERTISEMENT