Life

Dorian Popa a primit o factură uriașă la curent: ”Am știut de ce nu merg în concediu”

Dorian Popa a rămas șocat de factura la energie electrică. Artistul trebuie să achite o sumă mare companiei care produce și furnizează curent.
14.09.2022 | 19:05
Dorian Popa a primit o factura uriasa la curent Am stiut de ce nu merg in concediu
Dorian Popa, șocat de factura la energie electrică. Artistul trebuie să achite o sumă mare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul artist și vlogger a primit o factură uriaşă la curent. Juratul de la Antena 1 a dezvăluit că a știut de ce nu a plecat anul acesta în concediu, în urmă cu ceva vreme subliniind că nu este genul care să adore vacanțele.

Dorian Popa, șocat de factura la energie electrică. Artistul trebuie să achite o sumă mare

Dorian Popa a rămas șocat de factura uriașă primită la energie electrică. Cântărețul trebuie să achite o sumă de peste 8.500 de lei, însă vedeta nu pare să fie deloc surprinsă de acest lucru, așa cum s-a întâmplat în cazul altor vedete autohtone.

ADVERTISEMENT

„Am știut eu de ce nu merg în concediu”, a scris artistul pe pagina de Instagram, unde a distribuit și o imagine cu dovada.

Mai exact, îndrăgitul vlogger are de achitat o sumă de 8.520,79 lei, factura trebuind să fie plătită până la finalul lunii septembrie, în caz contrar vedeta va avea parte de penalizări.

ADVERTISEMENT

În momentul de față nu se știe dacă Dorian Popa are de plătit această sumă numai pentru vila în valoare de peste 300.000 de euro sau și pentru alte imobile pe care le deține.

Factura primită de Dorian Popa
Factura primită de Dorian Popa. Sursa foto: Instagram.com

Vedetele, deranjate de facturile mari la energie electrică

Printre persoanele publice care s-au plâns de facturile foarte mari la curent se numără și Bursucu, dar și Dana Budeanu, care a declarat recent că părinții săi au avut de achitat vara aceasta o sumă de peste 3.000 de lei.

ADVERTISEMENT

„Atenție! Breaking news! Mi-a venit factura… cred că mi l-au vândut mie. E clar… de azi eu sunt proprietar”, a scris prezentatorul de la Kanal D pe rețelele sociale.

„Am găsit o factură de 31 de milioane și alta de 34 de milioane, în mijlocul verii. Noi plătim iahturi, vile, vacanțe, școli în străinătate pentru niște șmecheri în energie.

ADVERTISEMENT

Părinții mei nu au aer condiționat. Locuiesc într-o casă pentru care au plătit până acum între 400 și 600 de lei”, a declarat Dana Budeanu într-o emisiune de la România TV.

ADVERTISEMENT
Tags: