Life

Dorian Popa a vândut prima casă! Banii i-a cheltuit pe o bijuterie de 65.000 de euro!

Dacă până acum investea banii în case sau în mașini, acum Dorian Popa a șocat cu o nouă achiziție. 65.000 de euro pe un ”mic” dar de Crăciun.
25.12.2022 | 17:17
Dorian Popa a vandut prima casa Banii ia cheltuit pe o bijuterie de 65000 de euro
Dorian Popa, bijuterie de 65.000 de euro! Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Celebrul Dorian Popa ne-a obișnuit cu sutele de mii de euro pe care le-a cheltuit de-a lungul timpului pentru a-și face toate plăcerile. Dacă până acum investea în case sau mașini, se pare că influencer-ul a schimbat registrul. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, acesta și-a cumpărat un lanț de aur plin de diamante pe care a dat nici mai mult, nici mai puțin de 65.000 de euro.

Dorian Popa și-a investit banii de pe prima casă vândută într-o bijuterie de 65.000 de euro!

Mic copil, Dorian Popa nu a putut să-și satisfacă toate dorințele, motiv pentru care, la maturitate profită de orice ocazie pentru a-și achiziționa până și bijuterii de zeci de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Asta s-a întâmplat și de sărbători, când a simțit că este momentul să se răsfețe, că doar și la el trebuia să vină Moșul.

Afacerile imobiliare îi aduc mii de euro vlogger-ului, iar vânzarea primul apartament din cele pe care le-a construit i-au adus venituri pe care a decis să le ruleze.

ADVERTISEMENT

Nu a stat prea mult pe gânduri și a investit 65.000 de euro într-o bijuterie. Un lanț de aur plin de diamante, cu zalele de o grosime considerabilă.

”1.200.000 de euro încasări după ce se vor fi vândut toate”

Dorian Popa face o avere din complexul cu șase locuințe pe care l-a construit. Chiar el spune că fiecare imobil va fi pus în vânzare cu 200.000 de euro. La un calcul simplu, acesta va încasa 1.200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Matematica e simplă și cred că toată lumea o știe, cei care mai aruncă un ochi pe internet, sunt șase case a câte 200.000 de euro căsuța, înseamnă 1.200.000 de euro încasări după ce se vor fi vândut toate.

Prețul nu se va modifica, eu am promis în fața lui Dumnezeu că aceste prime șase case vor costa 200.000 euro, într-adevăr se previzionează că prețurile vor exploda din primăvară, dar eu am o promisiune în față lui Dumnezeu și o voi respecta, ce se va întâmpla cu următoarele vom vedea, piața va dicta”, a spus cântărețul în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dorian mai face bani din reclamele la diferite produse, unele dintre ele fiind plătite și cu 5.000 de euro.

Venituri lunare îi mai vin artistului și din shaormeria pe care o are deschisă, dar și din postările de pe Youtube și Instagram.

ADVERTISEMENT