Life

Dorian Popa, achiziție de aproape 300.000 de euro! Ce și-a cumpărat artistul: „Inima mea cum o să facă faţă?”

Dorian Popa a cheltuit foarte mulți bani pentru a-și vedea un vis împlinit. Artistul a dat aproape 300.000 de euro pentru a achiziționa un Lamborghini.
02.06.2022 | 20:10
Dorian Popa achizitie de aproape 300000 de euro Ce sia cumparat artistul Inima mea cum o sa faca fata
Dorian Popa, achiziție de aproape 300.000 de euro! Foto: Colaj Fanatik / Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Dorian Popa și-a cumpărat o mașină în valoare de 290.000 de euro. Artistul le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare cât trebuie să aștepte pentru a conduce bolidul de lux.

Dorian Popa, mașină de aproape 300.000 de euro

Dorian Popa și-a îndeplinit unul dintre visurile sale mari, acela de a avea un Lamborghini. Artistul a scos din buzunar avansul pentru mașina respectivă, care costă nu mai puțin de 290.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mai întâi de a-și primi mașina mult dorită, Dorian Popa trebuie să achite un avans în valoare de 20.000 de euro.

Mai mult, artistul a dezvăluit în vlogul postat pe rețelele de socializare că este sigur că nu va regreta alegerea făcută, chiar dacă trebuie să aștepte mai mult de jumătate de an înainte de a conduce mașina Lamborghini.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa a dezvăluit că așteptarea i se pare un proces frumos, prin care trebuie să treacă cei care doresc să achiziționeze mașini mai scumpe de 150.000 de euro.

Declarațiile lui Dorian Popa după cumpărarea mașinii

Dorian Popa a numit așteptarea pentru mașina mult visată o adevărată distracție. Pe scurt, fără așteptare, nu ar fi atât de mare plăcerea pentru conduce mașina în momentul în care aceasta va sosi.

ADVERTISEMENT

„Azi dăm avansul Lamborghini-ului. A venit Poliţia cu Porsche. Încă nu îmi vine să cred! Nu trebuie să modific nicio limită pentru a putea achita cei 20.000 de euro.

Ştiam că nu o să regret această alegere. Mulţi mi-au zis: «Domnule, dar aştepţi şapte luni, dar pentru câţiva kilometri poţi să ţi-o iei acum».

ADVERTISEMENT

E un întreg proces, o chestie frumoasă prin care cred că de la 150.000 de euro în sus ar trebui să treci. Că dacă nu treci, care mai e fun-ul”, a spus el.

Totuși, Dorian Popa a mărturisit că are emoții din cauza timpului foarte lung de așteptare, care poate ajunge la șapte luni de zile.

„Ştiţi care e cel mai greu sentiment care mă încearcă acum? Cele şapte luni sau câte ore, secunde o să mai fie până atunci? Inima mea cum o să facă faţă până atunci”, a declarat Dorian Popa.

ADVERTISEMENT
Tags: