ADVERTISEMENT
Life

Dorian Popa, apariție incendiară pe Instagram. Fotografia care a adunat 80.000 de like-uri în câteva ore

Autor: Bogdan Solomon | 01.09.2020 | 16:40
Dorian Popa, apariție incendiară pe Instagram. Fotografia care a adunat 80.000 de like-uri în câteva ore
Dorian Popa nu se dezminte. Sursa foto: Facebook

Chiar dacă pandemia de coronavirus îl ține departe de scenă, Dorian Popa găsește mijloacele potrivite prin care să păstreze legătura cu fanele sale. Unde mai pui că le răsfață într-una cu fotografii în cele mai provocatoare ipostaze.

ADVERTISEMENT

Așa s-a întâmplat și în această dimineață, când controversatul cântăreț „le-a dat deșteptarea” printr-o imagine de zile mari. Mai precis, le-a permis doamnelor și domnișoarelor să îl admire în toată splendoarea.

La o așa priveliște, nici măcar bărbații nu au putut rămâne indiferenți și au înroșit, la propriu, butonul de like. Așa se face că în doar câteva minute aprecierile depășeau lejer pragul de 80.000. Nu mai vorbim despre sutele de persoane care au distribuit imaginea cu pricina.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa s-a pozat la bustul gol și a strâns 80.000 de like-uri

NEAȚAAA!”, a fost mesajul scurt, dar cuprinzător pe care Dorian l-a atașat fotografiei. Pătrățelele sale vorbeau, însă, de la sine, așa că nici nu era nevoie să facă mai mult.

Acum chiar e bună această dimineață!”, i-a transmis o admiratoare”. Este doar unul din sutele de comentarii cu care acestea l-au bombardat în urma postării. Nu doar mușchii au făcut deliciul internautelor, ci și lanțul pe care actorul din Sacrificiul a ales să-l poarte la gât.

ADVERTISEMENT

Mă topesc” sau „Te iubesc”, sunt alte reacții venite din partea fanelor. Nici bărbații nu i-au ocolit postarea, ba chiar l-au rugat să le împărtășească secretul unui trup de invidiat.

Imaginea cu care Dorian Popa a încins fanele. Sursa foto: Instagram
Imaginea cu care Dorian Popa a încins fanele. Sursa foto: Instagram

Problemele de sănătate nu-i dau pace: „Merg ca moșii”

În 2018, pe când se număra printre concurenții reality show-ului „Ultimul Trib”, artistul s-a accidentat grav în timpul unei probe dificile și a avut nevoie de intervenția medicilor.

ADVERTISEMENT

După operațiile chirurgicale suferite ulterior s-a ales cu trei găuri și două tăieturi, însă nici până astăzi nu a reușit să scape de dureri. Pentru că îi este foarte greu să meargă la kinetoterapie, are momente când abia dacă se poate ține pe picioare.

Aproape că uitasem că m-am operat la genunchiul stâng. Mi-a trebuit mie casă cu etaj. Vreau să vă spun că, de o săptămână-două, nu-mi dau seama dacă de la vremea de afară sau dacă e de la „romatism” cum zice mamișor, adică de la reumatism, cert este că mă doare genunchiul de nu mai pot și nu mai pot să-l îndoi.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce e de făcut. Mă gândesc că poate e și din cauza faptului că nu am mai făcut sport. O să-l sun pe domnul doctor să-l întreb ce e de făcut pentru că doare de mor și merg ca moșii. Când urc scările zici că fac breakdance”, a povestit Dorian Popa într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!