Life

Dorian Popa are o nouă problemă de sănătate. Ce a pățit cântărețul de data aceasta

Dorian Popa are o nouă problemă de sănătate. După ce a ajuns la spital din cauza urechilor, cântărețul se află din nou pe mâinile medicilor.
21.08.2021 | 16:51
Dorian Popa are o noua problema de sanatate Ce a patit cantaretul de data aceasta
ADVERTISEMENT

Dorian Popa are o nouă problemă de sănătate, la câteva zile după ce a ajuns la spital din cauza urechilor. De data aceasta, cântărețul are probleme la un ochi, fiind vorba despre o infecție.

Juratul de la „Next Star” a trecut prin clipe dificile în ultimele zile. După ce și-a curățat urechile cu un bețișor, artistul a fost pe punctul să-și spargă timpanul, provocând o hemoragie serioasă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, vloggerul a aflat că are și probleme la gât, iar acum trebuie să vorbească mai încet pentru ca vocea să nu-i fie afectată.

Dorian Popa are o nouă problemă de sănătate

Dorian Popa se confruntă cu o nouă problemă de sănătate. Îndrăgitul vlogger le-a spus fanilor că i-a apărut un ulcior sub pleoapă și are o infecție.

ADVERTISEMENT

Cântărețul este de părere că această infecție s-a produs din cauza faptului că și-ar fi dus mâna murdară la ochi. Nu este vorba despre ceva grav, însă este destul de dureros și inestetic, după cum a recunoscut Dorian Popa.

„M-am trezit și cu un ulcior, cred că am pus mâna la ochi murdar ca fraierul”, a spus Dorian Popa pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Dorian Popa are probleme la ochi
Dorian Popa are probleme la ochi. Sursa foto: Instagram

Dorian Popa, tot mai des pe mâinile medicilor

Zilele trecute, Dorian Popa le-a spus internauților prin ce a trecut după ce a ales să-ș curețe urechile cu un bețisor, așa cum fac multe persoane.

Cântărețul nu a fost atent și s-a rănit destul de tare, cauzând o sângerare puternică la urechea dreaptă. Acesta a ajuns imediat la spital pentru a rezolva problema și a fost norocos, pentru că și-ar fi putut atinge timpanul.

ADVERTISEMENT

„Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta (n.r. urechea dreaptă). Sunt la ORL.

Sângerarea nu se poate opri, am fost pus să aștept cu meșă. Am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan”, a declarat Dorian Popa.

Dacă tot a fost la ORL, artistul și-a făcut și un control la gât, în urma căruia a aflat că trebuie să vorbească mai încet din cauza unor probleme. Dorian Popa urmează un tratament cu medicamente în această perioadă.

În urmă cu câteva luni, mama lui Dorian Popa a suferit o operație la rinichi. Artistul s-a speriat foarte tare atunci când cineva i-a spus că ar putea avea și el astfel de probleme.

Vloggerul și-a făcut niște investigații medicale amănunțite ca să se asigure că este totul în regulă. Din fericire, medicii nu i-au găsit nimic în neregulă l nivelul rinichilor.

ADVERTISEMENT