Life

Câți bani a câștigat Dorian Popa pentru apariția din filmul lui Selly. Suma este uriașă

Află câți bani a câștigat Dorian Popa pentru apariția din filmul lui Selly, “Tabăra”, care a apărut în cinematografe la finalul lunii decembrie 2021.
10.01.2022 | 18:37
Cati bani a castigat Dorian Popa pentru aparitia din filmul lui Selly Suma este uriasa
Câți bani a câștigat Dorian Popa pentru apariția din filmul lui Selly. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a obținut o sumă mare de bani pentru apariția din filmul lui Selly, “Tabăra”, lansat pe 27 decembrie 2021 în cinematografe.

Deși a apărut doar pentru câteva secunde în pelicula în care joacă tânărul vlogger, Dorian Popa a fost foarte bine plătit.

ADVERTISEMENT

Faptul că activează de ani buni în mediul online, unde are milioane de abonați, îl face pe cântăreț să se numere printre cei mai apreciați influenceri din România.

Câți bani a luat Dorian Popa pentru apariția din filmul lui Selly

La finalul lunii decembrie a apărut filmul “Tabăra”, produs de Selly, unde joacă alături de foștii membri 5GANG.

ADVERTISEMENT

Și Dorian Popa a avut o apariție de doar câteva secunde în filmul lui Selly, însă a luat o sumă mare de bani. Potrivit click.ro, vloggerul ar fi câștigat în jur 5.000 de euro.

Artistul ar fi încasat aceeași sumă și pentru apariția în filmul “Un altfel de Crăciun” (2019), mai scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT

De altfel, fostul actor din “Sacrificiul” este unul dintre cei mai bine plătiți influenceri. Are peste 2 milioane de abonați numai pe YouTube, acolo unde postează zilnic de câțiva ani.

Și pe Instagram are mulți urmăritori, peste 2 milioane. La aceștia se adaugă și cei peste un milion de urmăritori de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa ar fi acceptat să apară pe gratis într-o secvență din filmul “Zăpadă, Ceai și Dragoste”. Liviu Vârciu și-a investit toate economiile în producția apărută recent și pe Netflix.

Câți bani câștigă Dorian Popa din YouTube

Anul trecut, prezent în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, Dorian Popa a dezvăluit câți bani câștigă lunar din YouTube. Se pare că pandemia nu a avut un impact major asupra veniturilor sale.

Cântărețul a făcut publică suma pe care o câștigă în fiecare lună din online. Este vorba despre sume cuprinse între 20.000 și 25.000 de euro din YouTube, iar din Instagram sume de 10 – 15.000 de euro.

“Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa.

Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10 – 15.000 de pe Instagram și în jur de 20 – 25.000 de euro de pe YouTube.”, a declarat Dorian Popa în podcastul Acasă la Măruță.

ADVERTISEMENT