Life

Dorian Popa, confesiuni dureroase. De ce nu a participat la înmormântarea tatălui său

Dorian Popa a dezvăluit motivul pentru care nu și-a condus tatăl pe ultimul drum și care era motivul relației sale proaste cu defunctul.
23.06.2021 | 16:59
Dorian Popa confesiuni dureroase De ce nu a participat la inmormantarea tatalui sau
Dorian Popa, unul din cei mai urmăriți faimoși din România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dorian Popa este mereu zâmbitor și plin de energie. În ciuda aparențelor, în viața lui au existat la un moment dat și momente cumplite. În spatele omului de succes de astăzi se ascund multe povești peste care nici el nu știe cum a reușit să treacă.

Cântărețul nu a avut o relație foarte bună cu tatăl său, decedat în urmă cu ceva timp. Acesta nu a putut ierta răul pe care părintele său i l-a făcut în trecut. Artistul a mărturisit că nu îl poate ierta pentru ce a făcut nici acum că nu mai este în această lume.

ADVERTISEMENT

Părinții lui Dorian au divorțat și au lăsat în urmă multă durere. Tatăl său a încercat la momentul separării să îi atragă pe el și pe fratele său de partea lui. Acest lucru nu i s-a părut unul firesc lui Popa.

Dorian Popa, relație dificilă cu tatăl său

Dorian a fost dintotdeauna apropiat de mamă. De fiecare dată când cineva încerca să îl smulgă de lângă ea suferea cumplit. Faptul că tatăl lui a încercat să îl întoarcă împotriva mamei sale a fost începutul sfârșitului relației lor.

ADVERTISEMENT

Tatăl său l-ar fi șantajat cu mașina pe care acesta o primise drept cadou. Acesta i-ar fi spus să fie de partea lui, altfel îl va reclama polițiștilor că era la volanul unei mașini aflată în leasing pe societate comercială.

De ce nu s-a dus la înmormântarea tatălui său

Juratul de la Next Star a spus și de ce a refuzat să participe la înmormântarea tatălui său. „Înainte cu câteva luni sau ani de momentul tragic, tatăl meu mi-a dat un mesaj după ani în care nu mi-a scris.

ADVERTISEMENT

După ani în care i-a vorbit foarte urât mamei mele. Eu aflam că mama plângea și îmi trimitea acele mesaje”, și-a amintit Dorian Popa.

„Când eram student, în cămin la ASE m-a sunat să dau mașina înapoi. Când Dorian Popa a ajuns în “Pariu cu viața” și “La la Band”, hopa! Stai că e băiatul meu!

ADVERTISEMENT

Nu era un mesaj frumos, era un mesaj succint, un mesaj de la un om care își dorea o împăcare, dar nu era pregătit să-și asume greșelile”, a continuat cântărețul.

Dorian spune că nu înțelege de ce mama lui l-a iertat de fiecare dată pe tatăl său, însă nu mai poate schimba acum nimic din trecutul familiei sale. Cu Mamișor, așa cum o alintă, Dorian are o relație cu totul specială, după cum fanii lui au observat pe vlogurile și pe rețelele de socializare.

 

 

 

ADVERTISEMENT