Life

Dorian Popa dă lovitura! Am aflat ce pune la cale ca să se îmbogățească și mai mult, și mai rapid

14.04.2021 | 13:13
Dorian Popa da lovitura Am aflat ce pune la cale ca sa se imbogateasca si mai mult si mai rapid
ADVERTISEMENT

Dorian Popa se pregătește să dea o nouă lovitură! Devenit celebru în 2011, odată cu apariția în serialul “Pariu cu viața”, alături de colegii săi din Lala Band, cântărețul a reușit, în 10 ani, să pună pe picioare un brand care-i asigură un trai de lux. FANATIK.RO a aflat pe ce pariază Dorian Popa, în perioada următoare, pentru a se îmbogăți și mai mult, și mai rapid.

Cunoscut pentru seriozitate și determinare, Dorian Popa este considerat de apropiați un workaholic! Muncește la foc continuu și rezultatele nu au întârziat să apară. Din activitatea în online – Instagram și Youtube – artistul câștigă în pandemie în jur de 40.000 de euro pe lună, la care se mai adaugă și sumele frumușele încasate de Cheluțu’, celebrul lui bulldog francez.

ADVERTISEMENT

În conturile lui ajung și câștigurile deloc de neglijat obținute din proiectele de televiziune în care este implicat, ca “Te cunosc de undeva!”, dar și cele înregistrate din vânzarea articolelor vestimentare și accesoriilor personalizate de pe site-ul lui.

Dorian Popa lansează un nou joc cu Cheluțu’

Banii câștigați de Dorian Popa sunt investiți cu cap și, după ce, anul trecut, s-a mutat în vila visurilor, în care a investit peste 300.000 de euro, artistul a decis să se lanseze în imobiliare și a început deja să lucreze la ansamblul Hâtz Residence.

ADVERTISEMENT

“De săptămâna trecută și până astăzi acest dosărel a ajuns la valoarea de 70.000 de euro. L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, miercuri, 27.01.2021, în Domnești, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence.

Să nu cumva să credeți că spun asta cu scopul de a mă da mare, că mai vad în continuare comentarii răutăcioase. Mi-aș dori din suflet să nu mai dați acele comentarii răutăcioase, că eu chiar nu vreau să mă fălesc.”, dezvăluia, la începutul anului, Dorian Popa, în unul dintre vlogurile sale.

ADVERTISEMENT

Credeați că se oprește aici? Nici pomeneală! Dorian lucrează la un nou proiect și le pregătește fanilor o mare surpriză.

FANATIK a aflat că, în curând, artistul o să lanseze un joc nou pe telefon, în care protagonistul o să fie… cine?! Da, ați ghicit! Cheluțu’!  Bulldogul lui Dorian Popa mai apare pe o astfel de aplicație – Înoată Cheluțu’ -, lansată după ce videoclipul cu același nume a rupt topurile muzicale, însă de data aceasta jocul se anunță mult mai complex.

ADVERTISEMENT

“Dorian abia așteaptă să lanseze jocul! Este convins că o să ‘rupă’ cu el! O să fie nebunie cu Cheluțu’.”, ne-au declarat surse din apropierea artistului.

ADVERTISEMENT