Life

Dorian Popa, de urgență la spital din cauza unui gest banal. Greșeala pe care o fac mulți români

Dorian Popa și-a îngrijorat fanii din mediul online. Cântărețul a anunțat că a ajuns pe mâna medicilor după ce a făcut o greșeală destul de mare.
17.08.2021 | 19:33
Dorian Popa de urgenta la spital din cauza unui gest banal Greseala pe care o fac multi romani
Dorian Popa, de urgență la spital din cauza unui gest banal. Greșeala pe care o fac mulți români. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul a mărturisit că a vrut să-și curețe urechile foarte bine, după ce s-a bălăcit în apă și a ales să folosească bețișoare, lucru pe care nu obișnuiește să-l facă prea des.

Dornic să scape de toată apă acumulată, Dorian Popa a fost neatent și s-a rănit destul de tare. Vedeta a început să sângereze din urechea dreaptă și nu a mai stat pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa, pe mâna medicilor. Ce a pățit cântărețul

„Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta (n.r. urechea dreaptă). Sunt la ORL.

Sângerarea nu se poate opri, am fost pus să aștept cu meșă. Am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan”, a spus Dorian Popa pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Vloggerul a mers imediat la Spitalul Panduri, unde s-a prezentat la ORL. Medicul i-a explicat că a fost foarte aproape de timpan, hemoragia fiind oprită cu greu de doctorii de la camera de gardă.

În momentul de față artistul se simte mult mai bine și nu a avut nevoie de spitalizare. Vedeta a primit un tratament cu antibiotic pe care trebuie să-l ia perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa, la un pas de tragedie, după ce a folosit bețișoare de urechi

În plus, actorul este nevoit să revină la control pentru a verifica dacă totul este în regulă, fiind de părere că nimeni nu ar trebui să folosească bețișoare de urechi pentru că sunt periculoase.

„Mi-am băgat un bețigaș din ală în ureche, eu nu mă curăț de obicei cu ele că știu că sunt de rău augur, dar m-am bălăcit în piscină și am zis să nu rămână apă acolo. De la Dumnezeu a fost.

ADVERTISEMENT

Mi-am băgat în ureche și m-am lovit foarte tare, eram aproape să-mi sparg timpanul, norocul meu e că Dumnezeu m-a dus la doctor, am reușit să rezolv, e totul ok.

Am reușit să lovesc mânerul ciocănelului, a fost la câțiva milimentri de timpan, îi mulțumesc lui Dumnezeu. 

Mi s-a dat o rețetă pe care trebuie să o achiziționez de la farmacie acum, trebuie să mă întorc mâine să mă revadă”, a declarat Dorian Popa pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT