Life

Dorian Popa, din nou la bustul gol. Ce le-a transmis artistul fanilor

30.09.2020 | 18:41
Dorian Popa din nou la bustul gol Ce lea transmis artistul fanilor
ADVERTISEMENT

Dorian Popa și-a surprins fanii din mediul online încă de la primele ore ale dimineții. Aflat la Galați, unde a făcut câteva modificări la noul autoturism, artistul s-a fotografiat la bustul gol, imediat ce a ieșit din duș. Îmbrăcat numai în prosop vloggerul a luat mințile femeilor.

Cunoscutul actor originar din Constanța a profitat de moment pentru a le transmite internauților care sunt planurile pentru ziua respectivă. Vedeta le-a arătat oamenilor priveliștea de la fereastra hotelului, dar mai ales trupul sculptat ore întregi la sala de antrenament.

ADVERTISEMENT

Vloggerul s-a bucurat din plin de oglinda imensă și a făcut câte filmulețe scurte în care le arată fanelor sale imagini inedite. Dorian Popa a putut fi admirat în toate splendoarea, nefiind la prima ispravă de acest gen în ultima perioadă.

Dorian Popa, numai în prosop în online. S-a pozat la bustul gol

Dorian Popa știe să-și pună în evidență calitățile fizice. Cântărețul și-a pus în relief mușchii și pătrățelele de pe abdomen datorită unui bronz uniform. Vloggerul s-a filmat numai în prosop, cu un lanț la gât și cu un ceas masiv la mâna stângă.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie actorul a făcut și câteva dezvăluiri despre noua sa mașină căreia i-a schimbat volanul și certurile de siguranță. Artistul își dorește să-și lase amprenta personală asupra vehiculului, optând pentru centuri de culoare galbenă.

De asemenea, după plecarea din Galați Dorian Popa a vorbit și despre ultima intervenție chirurgicală suferită. Mai exact, și-a făcut implantul de păr în urmă cu o săptămână, fiind extrem de mulțumit de rezultat.

ADVERTISEMENT

„Plictiseala de pe centură m-a făcut să-mi amintesc… astăzi am împlinit o săptămână de la implantul de păr Johnutzuleee.

Și nu se mai vede absolut nimic după cum observați. Mai sunt doar câteva urme de carioca domnului doctor. Uită-te ce contur frumos am la frunte.

ADVERTISEMENT

Uite cum au dispărut tâmplele deștepte Johnutzule. Mâine sunt la un mini control, dar după ce se duc urmele de cariocă… cam asta este toată treaba”, a spus artistul într-un InstaStory în timp ce se afla la volanul mașinii.

ADVERTISEMENT
Tags: