Life

Dorian Popa, discurs emoționant înainte de un concert. A citat din Biblie și i-a îndemnat pe fani “să-l țină pe Dumnezeu în suflet”

Dorian Popa a devenit viral datorită unui îndemn pe care l-a avut către fanii săi după ce a urcat pe scenă. Artistul a vorbit despre credință și urmarea viselor.
05.07.2022 | 13:33
Dorian Popa discurs emotionant inainte de un concert A citat din Biblie si ia indemnat pe fani sal tina pe Dumnezeu in suflet
Dorian Popa, viral datorită unui discurs. Ce le-a spus artistul fanilor înainte de un concert. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a avut un discurs emoționant înainte de un concert. A citat din Biblie și i-a îndemnat pe fanii din Slatina ”să-l țină pe Dumnezeu în suflet”, să ignore lucrurile rele și să vadă întotdeauna partea plină a paharului.

Dorian Popa, viral datorită unui discurs. Ce le-a spus artistul fanilor înainte de un concert

Dorian Popa și-a încurajat fanii să studieze și să meargă la școală pentru că în felul acesta le va fi mai ușor să-și urmeze visele pe care le au. Vedeta originară din Constanța crede că numai așa țelurile înalte se îndeplinesc.

ADVERTISEMENT

„O minte cultivată o să fie întotdeauna cu un pas înaintea alteia mai puțin cultivate. Mergeți la școală.

Urmați tot drumul cum trebuie și atunci veți putea spera la cele mai frumoase visuri și veți putea atinge cele mai înalte țeluri, da?”, le-a spus artistul fanilor din Slatina, potrivit libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa este o persoană credincioasă și cu frică de Dumnezeu, rugăciunea fiind zilnică prezentă în viața sa. Vedeta nu a uitat de acest aspect și a citat din Biblie, din Sfânta Evanghelie după Matei, cerându-le celor prezinți să nu renunțe la cel de Sus.

„În altă ordine de idei, țineți minte! Matei 555 spune așa: «Ferice de cei blânzi, că vor moșteni pământul». Să îl țineți pe Dumnezeu în suflet, le spun și celor care sunt răi, ignorați răul.

ADVERTISEMENT

Fiți fericiți și fiți buni. Sunteți gata de distracție?”, a completat cântărețul înainte de a începe să cânte alături de trupa sa, mai arată sursa menționată mai devreme.

@i_ncs45 #foryou #slatina #viral #dorianpopa #5pasidebine #work @dorianpopa #hatz ♬ Twenty One Pilots Hometown Slowed Sad Part – Half Angel Half Devil

Dorian Popa, o persoană credincioasă și cu frică de Dumnezeu

Discursul emoționant susținut de cântăreț a devenit imediat viral pe social media, acolo unde a primit foarte multe aprecieri și comentarii. Internauții s-au bucurat să audă cum gândește artistul, care face numeroase donații.

ADVERTISEMENT

În plus, Dorian Popa se indentifică foarte mult cu credința ortodoxă și în urmă cu ceva vreme mărturisea că îl simte prezent pe Dumnezeu în viața sa, mai ales că atunci când era mic era mereu dus la Biserică de bunica sa.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Bancnota de 500 de lei din 1992 te poate îmbogăți. Cât valorează acum
Bancnota de 500 de lei din 1992 te poate îmbogăți. Cât valorează acum
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde