ADVERTISEMENT
Life

Dorian Popa, îngrijorat din cauza stării de sănătate a lui Cheluțu. Ce i-au transmis medicii

Autor: Dan Suta | 12.11.2020 | 11:06
Dorian Popa, îngrijorat din cauza stării de sănătate a lui Cheluțu. Ce i-au transmis medicii
Dorian Popa l-a dus la doctor pe Cheluțu, iar recent a primit rezultatele analizelor. Foto: capturi Youtube

Dorian Popa a fost ceva timp destul de îngrijorat din cauza stării de sănătate a câinelui său, Cheluțu, devenit una din cele mai mari vedete din mediul online după ce artistul i-a compus chiar o melodie.

ADVERTISEMENT

Din fericire, cântărețul poate respira ușurat căci toate suspiciunile sale în privința sănătății patrupedului au fost infirmat de doctori.

Dorian a primit rezultatul analizelor lui Cheluțu în timp ce lua masa la restaurantul unui mall din Capitală și a aflat că bulldogul francez nu are probleme cu tiroida.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa a primit rezultatele analizelor medicale ale lui Cheluțu

Când a văzut că a primit rezultatul analizelor medicale, Popa a tresărit un pic, dar pe măsură ce a citit ce i-a scris doctorul, inima i-a venit la loc.

Cățelușul lui Dorian este destul de sănătos, după cum arată verdictul veterinarului.

„Vă trimitem atașat rezultatul testului pentru hormonii tiroidieni. Din fericire, valorile hormonale sunt în limitele normale. Așadar, momentan se exclude suspiciunea de hipotiroidism, una din bolile endocrine suspectate la Cheluțu. Moamă, când aud de-astea cu suspectate…”, le-a citit Dorian Popa fanilor pe noul său vlog.

ADVERTISEMENT

Câinele lui Popa, peste 16 milioane vizualizări pe Youtube

„Colesterolul apare ușor scăzut. La asta chiar nu mă așteptam, dar asta înseamnă că are o dietă bună. Acest lucru poate fi consecutiv faptului că nu a mâncat în ziua recoltării. Așa mi s-a spus Johnuțule, să nu mănânce dimineața. Vă reamintim de proba de urină din trei zile succesive pentru efectuarea raportului de cortizol-creatinină urinară.

Johnuțule, ce trebuie să fac acuma? Vă spun eu. Când am auzit că trebuie să îi iau urocultură lui Cheluțu, zic, Doamne, domnule doctor, dar pe asta cum o fac? Și mi-a zis să nu mă sperii că nu este foarte greu. Vă spun și vouă, dacă Doamne ferește aveți nevoie”, a completat Dorian continuând să explice ce ar trebui să facă iubitorii de animale în astfel de cazuri.

ADVERTISEMENT

Cheluțu este, de departe, cel mai cunoscut animal din România. Videoclipul „Înoată Cheluțu”, în care bulldogul este protagonist a strâns peste 16 milioane de vizualizări în două luni pe Youtube.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!