Life

Dorian Popa, îngrijorat din cauza stării de sănătate a lui Cheluțu. Ce i-au transmis medicii

12.11.2020 | 11:06
Dorian Popa ingrijorat din cauza starii de sanatate a lui Chelutu Ce iau transmis medicii
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a fost ceva timp destul de îngrijorat din cauza stării de sănătate a câinelui său, Cheluțu, devenit una din cele mai mari vedete din mediul online după ce artistul i-a compus chiar o melodie.

Din fericire, cântărețul poate respira ușurat căci toate suspiciunile sale în privința sănătății patrupedului au fost infirmat de doctori.

ADVERTISEMENT

Dorian a primit rezultatul analizelor lui Cheluțu în timp ce lua masa la restaurantul unui mall din Capitală și a aflat că bulldogul francez nu are probleme cu tiroida.

Dorian Popa a primit rezultatele analizelor medicale ale lui Cheluțu

Când a văzut că a primit rezultatul analizelor medicale, Popa a tresărit un pic, dar pe măsură ce a citit ce i-a scris doctorul, inima i-a venit la loc.

ADVERTISEMENT

Cățelușul lui Dorian este destul de sănătos, după cum arată verdictul veterinarului.

„Vă trimitem atașat rezultatul testului pentru hormonii tiroidieni. Din fericire, valorile hormonale sunt în limitele normale. Așadar, momentan se exclude suspiciunea de hipotiroidism, una din bolile endocrine suspectate la Cheluțu. Moamă, când aud de-astea cu suspectate…”, le-a citit Dorian Popa fanilor pe noul său vlog.

Câinele lui Popa, peste 16 milioane vizualizări pe Youtube

„Colesterolul apare ușor scăzut. La asta chiar nu mă așteptam, dar asta înseamnă că are o dietă bună. Acest lucru poate fi consecutiv faptului că nu a mâncat în ziua recoltării. Așa mi s-a spus Johnuțule, să nu mănânce dimineața. Vă reamintim de proba de urină din trei zile succesive pentru efectuarea raportului de cortizol-creatinină urinară.

ADVERTISEMENT

Johnuțule, ce trebuie să fac acuma? Vă spun eu. Când am auzit că trebuie să îi iau urocultură lui Cheluțu, zic, Doamne, domnule doctor, dar pe asta cum o fac? Și mi-a zis să nu mă sperii că nu este foarte greu. Vă spun și vouă, dacă Doamne ferește aveți nevoie”, a completat Dorian continuând să explice ce ar trebui să facă iubitorii de animale în astfel de cazuri.

Cheluțu este, de departe, cel mai cunoscut animal din România. Videoclipul „Înoată Cheluțu”, în care bulldogul este protagonist a strâns peste 16 milioane de vizualizări în două luni pe Youtube.

ADVERTISEMENT