Life

Dorian Popa își închiriază garsoniera de lux. Cum arată și câți bani cere pentru o noapte

Dorian Popa are o afacere de succes în domeniul imobiliar, iar de peste o lună a anunțat că își pune la dispoziție garsoniera. Câți bani cere artistul.
13.07.2022 | 16:46
Dorian Popa isi inchiriaza garsoniera de lux Cum arata si cati bani cere pentru o noapte
Dorian Popa, venituri din închirierea garsonierei. Cum arată și cât costă o noapte. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul își închiriază garsoniera de lux în care a stat o perioadă lungă de timp. Locuința de 37 de metri pătrați a fost amenajată după bunul plac, iar acum este pusă la dispoziția celor care au nevoie de cazare.

Dorian Popa, venituri din închirierea garsonierei. Cum arată și cât costă o noapte

Dorian Popa deține o garsonieră în care a locuit o vreme îndelungată, iar acum a decis să o dea în regim hotelier. Spațiul are un dresing imens și un pat generos, lumina fiind foarte importantă pentru actorul din Pariu cu viața.

ADVERTISEMENT

Oglinzile sunt pretutindeni în garsoniera artistului, care o închiriază cu suma de 600 de lei pe noapte. Locuința este situată în sectorul 3 din București, la etajul 1 și a fost amenajată în nuanțe închise, negru și gri.

Încălzirea este realizată din pardoseală, totul fiind mascat, inclusiv cablurile. Dorian Popa a investit sume importante și în plita care este încorporată direct în gresie, în ceramică, motiv pentru care oamenii trebuie să folosească oale speciale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, garsoniera deține un minibar și un minifrigider pe care vedeta le încarcă cu diferite alimente și băuturi de fiecare dată când închiriază celor care ajung în București și nu numai.

Totodată, spațiul este împărțit într-o zonă de dormit și una de zi, cu o masă din sticlă. Ușa de la baie nu este la vedere, ci ascunsă datorită unui tapet cu palmieri.

ADVERTISEMENT
Imagini din garsoniera lui Dorian Popa
Imagini din garsoniera lui Dorian Popa. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik

Dorian Popa, nemulțumit de fostul chiriaș din garsonieră

Dorian Popa declara în urmă cu puțină vreme că unul dintre foștii săi chiriași s-a plâns de sistemul de soft close al vasului de toaletă. Cântărețul i-a atenționat pe oamenii care stau în garsoniera lui, precizând că se pot trezi cu el la ușă în orice clipă.

„A ajuns la urechile mele o veste care m-a cutremurat. Am auzit că unul dintre chiriașii garsonierei ar fi arătat că la garsonieră la mine nu mai merge soft close-ul la wc și că a și spus fix eu nu am soft close.

ADVERTISEMENT

Acum este un chiriaș acolo, chiriaș pe care îl voi vizita, dacă stați mai mult de 3-4 nopți la garsonieră s-ar putea să vă treziți cu mine pe cap”, spunea artistul într-un vlog de pe canalul de Youtube.

Până acum 15 persoane au fost cazate în ultima lună în garsoniera lui Dorian Popa, lucru care i-a adus un venit de 2.500 de euro.

ADVERTISEMENT