Life

Dorian Popa, mereu cu ochii în lacrimi la Next Star: „Sunt extrem de emoţionat de ce văd că se întâmplă pe scenă”

Dorian Popa, mereu cu ochii în lacrimi la Next Star. Ce a declarat artistul?
04.06.2021 | 22:54
Dorian Popa mereu cu ochii in lacrimi la Next Star Sunt extrem de emotionat de ce vad ca se intampla pe scena
De ce e Dorian Popa în lacrimi la Next Star. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dorian Popa este foarte emoționat de Next Star, astfel că a mărturisit că de multe ori poate fi văzut cu ochii în lacrimi, deoarece copiii care participă au niște povești de viață care îl impresionează.

„De cele mai multe ori, atunci când sunt pe platoul Next Star sunt cu ochii în lacrimi, sunt extrem de emoţionat de ce văd că se întâmplă pe scena Next Star şi de poveştile copiilor de acolo”, a spus artistul.

ADVERTISEMENT

De ce este Dorian Popa mereu cu ochii în lacrimi la Next Star

Dorian Popaa declarat că este impresionat nu numai de poveștile copiilor, ci și de ambiția lor de a ieși din mediul în care sunt și de a-și depăși condiția. Mai mult, el a spus că unii dintre ei sunt adevărați profesioniști.

Totodată, el a mărturisit că, dintre membri juriului, el este cel care poate să respingă un copil, în cadrul competiției, iar Loredana și Ștefan Bănică îl ceartă pentru onesitatea sa.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa a ținut să precizeze și că un refuz nu înseamnă neapărat un pas înapoi, mai ales că cei mici știu că nu toată lumea poate câștiga acest concurs, fiind, de fapt, vorba de o competiție.

El a spus și că acestea erau niște lucruri pe care i le spunea mama sa, încă de când era mic, iar acum el face la fel cu copiii care vin la emisiunea Next Star.

ADVERTISEMENT

„Îmi e greu, încerc să îmi asum, să fiu sincer cu copiii. Copiii înțeleg că au venit la un concurs. Mi se face pielea de găină, îmi spunea mama, un șut în fund înseamnă un pas înainte”, a declarat artistul.

De ce e Dorian Popa sensibil la aceste subiecte

De asemenea, Dorian Popa a recunoscut că este sensibil la toate aceste subiecte legate de copii, având în vedere că el însuși a făcut parte dintr-o familie incompletă, în care mama lor s-a chinuit să își crească proprii copii.

ADVERTISEMENT

„Sunt dintr-o familie incompletă, tatăl  nostru nu a fost alături de noi, s-a chinuit foarte mult și atunci devin empatic la tot soiul de povești din acestea, de la Cheluțu la copilași care au tot felul de probleme”, a spus cântărețul, la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Tags: