Life

Dorian Popa, noi probleme cu mașina după ce a rămas fără permis. Ce a pățit

Dorian Popa a întâmpinat o mică problemă după ce a rămas fără permis de conducere. Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat în ultimul său vlog de pe Youtube.
31.03.2022 | 11:25
Dorian Popa noi probleme cu masina dupa ce a ramas fara permis Ce a patit
Dorian Popa, defecțiune la autoturism. Ce i s-a întâmplat artistului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul are noi probleme cu autovehiculul după ce oamenii legii i-au suspendat permisul pentru o perioadă de 90 de zile. Cântărețul a depășit viteza legală în timp ce se deplasa pe Autostrada Soarelui, pe 28 martie.

Dorian Popa, defecțiune la autoturism. Ce i s-a întâmplat artistului

Dorian Popa și-a achiziționat o mașină de lux, nou-nouță, în urmă cu aproximativ doi ani, dar asta nu înseamnă că a fost scutit de probleme. Vedeta a trecut printr-o situație neplăcută chiar și după ce a rămas fără permis.

ADVERTISEMENT

Vloggerul a povestit ce a pățit direct pe canalul său de Youtube. Artistul a fost nevoit să renunțe la volan în următoarele luni și s-a așezat pe bancheta din spate, lăsând locul șoferului unui prieten foarte bun, pe nume Robert.

„Chelutzu stă ca un baros singur în față. Am vrut, n-am vrut, am ajuns în spate dreapta, în mașina mea personală. Acum pot să mă bucur și eu de tabletele astea. Până acum nu am înțeles de ce le-am pus. 

ADVERTISEMENT

Off… începem prima zi fără permis de conducere. După cum știți mi-a fost suspendat. Trebuie să-mi asum tot ce este de asumat. Deocamdată suntem în mașină cu Răzvan care ne ajută și conduce perioada asta. 

Hatz, Johnuțule, nu scoateți mitralierele… nu le puneți pe Răzvan, e un băiat de nota 20. Știe foarte bine, cu siguranță, că așa fac și eu, le provoc singur. El este inculpatul, iar asta este roata.

ADVERTISEMENT

Am crezut că nu ai luat-o cu vopsea, dar ești de-al meu. Știți foarte bine că nici nu apucasem să vopsesc bine toate cele patru jante. Și acum Răzvan ne grăbește transformarea”, a spus Dorian Popa pe canalul său de Youtube.

Cunoscutul artist are de gând să mai facă modificări la mașina personală, de aceea nu s-a supărat prea tare din cauza problemei de la roată. Vedeta are deja pregătite alte jante pentru bolidul în valoare de circa 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT