Life

Dorian Popa nu s-a mai uitat la bani. Cât a scos din buzunar pentru o vacanță în America

Dorian Popa a scos din buzunar o grămadă de bani pentru a trăi visul American. Numai cazarea a fost mai mult de 2000 de euro.
15.03.2024 | 19:46
Dorian Popa nu sa mai uitat la bani Cat a scos din buzunar pentru o vacanta in America
Dorian Popa a cheltuit o avere în America. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa s-a axat pe muncă și a lăsat vacanțele în plan secund, însă acum a venit vremea lui să se relaxeze. Vloggerul a scos din buzunar o grămadă de bani pentru pentru a trăi visul american.

Cât a cheltuit Dorian Popa în vacanța din Americană

În trecut, Dorian Popa dezvăluia că vacanțele nu sunt pe lista lui de priorități. Vloggerul s-a axat pe muncă și l-a interesat cum să facă bani, mai degrabă decât cum să-i cheltuie.

ADVERTISEMENT

Dar după ce a trecut printr-o perioadă grea, în care s-a despărțit de Babs, dar a fost și prins conducând sub influența drogurilor, vedeta a decis că este momentul să se relaxeze.

După mulți ani în care doar a visat la asta, Dorian Popa a plecat în America. Iar visul american nu a fost deloc ieftin. Pentru șapte zile de distracție, a scos din buzunar o adevărate avere.

ADVERTISEMENT

A făcut calcul pe internet

Vloggerul nu s-a ferit de fanii săi de pe internet, cărora le spune toate noutățile din viața de zi cu zi.  A făcut calcul și le-a mărturisit tuturor cât de scumpă a fost, de fapt, escapada.

Când vine vorba de confortul său, Dorian Popa nu a ținut cont de preț. A plătit în plus pentru ca în avion să aibă parte de scaune confortabile, pentru că orele petrecute în aer nu au fost puțin.

ADVERTISEMENT

Iar cazare l-a costat pe artist aproape 3000 de euro. „Cele două bilete au costat nici mai mult nici mai puțin de 1.580 euro. Upgrade-urile au fost pe zborurile lungi, adică Amsterdam – New York și New York înapoi în Amsterdam.

800 euro ar costa un bilet dus întors, de persoană. Cazarea a costat nici mai mult, nici mai puțin de 2.263 euro o cameră, sumă pe care o împărțim la șapte nopți, rezultă minisuma de 323 de euro pe noapte.

ADVERTISEMENT

Deci adunând cei 2.263 euro la cei 800 euro deja existenți, avem deja suma de 3.053 de euro, alături de care o să vă prezentăm și sumele pentru toate activitățile pe care am ales să le facem. 4.219 euro sunt toate activitățile deja plătite”, a declarat Dorian Popa pe YouTube. 

ADVERTISEMENT