Life

Dorian Popa, pe mâna medicilor. Vloggerul vrea să-și facă o schimbare estetică

Dorian Popa va ajunge pe mâna medicilor. Vloggerul este pregătit pentru o nouă schimbare estetică. A dat vestea și fanilor, pe rețelele de socializare.
16.08.2022 | 22:47
Dorian Popa pe mana medicilor Vloggerul vrea sasi faca o schimbare estetica
Ce schimbare estetică vrea să-și facă Dorian Popa. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a făcut un anunț surprinzător pentru fanii săi. Artistul a dezvăluit ce nouă schimbare estetică vrea să-și facă. Pentru asta se va lăsa pe mâna medicilor.

Dorian Popa, din nou pe mâna medicilor. Ce schimbare estetică vrea să-și facă solistul

Dorian Popa a anunțat pe rețelele de socializare că vrea să-și facă implant de păr la nivelul scalpului. În trecut a mai apelat la această procedură, dar la nivelul frunții și pentru barbă.

ADVERTISEMENT

De altfel, celebrul vlogger vrea să intervină și la nivelul obrazului. Nu este foarte mulțumit de firele prezente pe această parte a feței și vrea să le înmulțească.

”Am stabilit primul implant de scalp, eu până acum nu am avut pe cam implantate fire de păr, ci doar pe frunte, și pe barbă.

ADVERTISEMENT

O să mai umplu și pe obraz, că acesta nu mă satisface pe mine foarte mult”, a transmis Dorian Popa pe canalul său de youtube.

Dorian Popa a făcut o operație la nas

În 2021, Dorian Popa a mai trecut pragul cabinetelor doctorilor. Artistul a făcut o operație la nas, dar nu una estetică ci strict bazată pe motive de sănătate.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa s-a operat de deviație de sept. Pentru intervenție, a fost anesteziat, iar celor care îl critică pentru faptul că are nasul mare și i-au sugerat o rinoplastie, Dorian Popa le-a transmis că refuză să o facă.

”Sunt în proces de revenire. (…) Mai avem câteva ore de trezire, să fie sub monitorizare situația, după care decolăm spre Domnești să mai inhalăm niște praf.

ADVERTISEMENT

Uitați-vă ce a ieșit din nasul meu, deci încă o dată, nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare”, a spus Dorian Popa pe Instagram.

Dorian Popa s-a temut pentru scurt timp că nu va mai putea respira foarte bine în urma intervenției chirurgicale. Însă, lucrurile s-au desfășurat în favoarea lui și și-a exprimat recunoștința față de cadrele medicale.

ADVERTISEMENT