Life

Dorian Popa, primele declarații după ce s-a operat: „Nu știu ce se întâmplă acum”. Cum se simte cântărețul

Dorian Popa a făcut primele declarații după ce s-a operat. Cântărețul le-a vorbit fanilor chiar de pe patul de spital.
28.09.2021 | 16:41
Dorian Popa primele declaratii dupa ce sa operat Nu stiu ce se intampla acum Cum se simte cantaretul
Dorian Popa, primele declarații după ce s-a operat. Cum se simte cântărețul: „Nu știu ce se întâmplă acum” Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a făcut primele declarații despre operație. Cântărețul a ajuns pe mâinile medicilor pentru o intervenție chirurgicală la nas, dar nu pentru a-l micșora sau pentru a-i modifica forma.

Juratul de la Next Star a postat câteva clipuri video pe InstaStory imediat după ce s-a trezit pentru a-i ține pe fani la curent în legătură cu starea sa. Acesta a povestit prin ce a trecut chiar de pe patul de spital.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa, primele declarații după ce s-a operat

Dorian Popa a făcut primele declarații după ce s-a operat la nas Acesta a suferit o intervenție chirurgicală pentru a scăpa de o problemă des întâlnită, și anume deviația de sept.

Artistul nu a schimbat aspectului nasului și nici nu are de gând să facă acest lucru. Internauții i-au spus că ar avea nevoie de o rinoplastie, însă actorul este mulțumit de cum arată nasul lui.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa este foarte precaut atunci când vine vorba de sănătate, mai ales după ce a făcut câteva investigații în ultima perioadă. Atunci când medicul i-a spus că trebuie să se opereze cât mai repede, vloggerul nici nu a stat pe gânduri.

Fostul actor din „Adela” i-a sfătuit pe fani să aibă grijă de sănătatea lor. Artistul le-a spus să pună mereu sănătatea pe primul loc și să trateze problemele imediat ce apar.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce se întâmplă acum, dar, dacă am putut să iau telefonul și să fac InstaStory, înseamnă că ceva e în regulă deja. Sunt în proces de revenire (…) Vă pupă tata și vă mulțumește pentru toată energia pozitivă.

Mai avem câteva ore de trezire, să fie sub monitorizare situația, după care decolăm spre Domnești, să mai inhalăm niște praf.

ADVERTISEMENT

Uitați-vă ce a ieșit din nasul meu! Deci, încă o dată, nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare”, a dezvăluit Dorian Popa pe Instagram.

Dorian Popa s-a operat la nas
Dorian Popa s-a operat la nas. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Dorian Popa, probleme cu gâtul

Recent, Dorian Popa a mai avut probleme și cu gâtul. Medicii i-au spus să vorbească mai încet pentru ca lucrurile să nu se agraveze. Specialiștii i-au mai spus vloggerului să nu mănânce foarte mult înainte de culcare.

„Trebuie să fac schimbări masive în viața mea. Urechile s-au dovedit a fi în perfectă stare de funcționare. Dacă tot eram la Panduri, la secția ORL, am zis să fac un control al gâtului.

Am aflat că situația nu e tocmai bună acolo, motiv pentru care să vorbesc mai încet, să mănânc mai puțin înainte să mă culc”, spunea artistul la acel moment.

Imediat după ce a descoperit problemele la gât, Dorian Popa a ajuns la medicul ORL cu o urgență medicală. În timp ce folosea bețișoarele pentru urechi, cântărețul și-a provocat o hemoragie, într-un moment de neatenție.

Sângerarea a fost aproape de timpan, lucru care l-a speriat foarte tare pe Dorian Popa. Acesta i-a îndemnat pe fani să nu mai folosească astfel de obiecte pentru igiena urechilor.

ADVERTISEMENT
Tags: