Life

Dorian Popa s-a filmat cu perfuzia în mână. Ce a pățit vloggerul de data aceasta

Dorian Popa s-a filmat cu perfuzia în mână, pe rețelele de socializare. Vloggerul a explicat ce s-a întâmplat de data aceasta. Este vorba despre o vitaminizare a corpului.
22.06.2022 | 18:25
Dorian Popa sa filmat cu perfuzia in mana Ce a patit vloggerul de data aceasta
Dorian Popa s-a filmat cu perfuzia în mână. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa s-a afișat cu perfuzia în mână în această dimineață. Vloggerul a fost nevoit să-și administreze vitamine în corp pentru a fi în formă.

Dorian Popa s-a filmat cu perfuzia în mână

Cântărețul este destul de ocupat în această perioadă, având numeroase evenimente la care trebuie să fie prezent. Dorian Popa se simte adesea obosit din această cauză și are grijă constant de corpul său.

ADVERTISEMENT

Pentru a evita eventualele afecțiuni, dar și pentru a avea suficientă energie, Dorian Popa a decis să-și administreze vitamine în corp. Acesta este motivul pentru care s-a afișat cu perfuzia la mână, în urmă cu câteva ore.

„Cea mai bună revenire după concerte, știi cum mă trezesc cu asta (n.r. perfuzia) a doua zi? Când strâng pumnul zici că-s Hulk.”, a transmis vloggerul pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Dorian Popa perfuzie
Dorian Popa și-a administrat o perfuzie pentru a-și vitaminiza corpul. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Încă de la începutul verii, Dorian Popa s-a afișat tot mai des cu perfuzia la mână. În acest fel, cântărețul nu mai este nevoit să ia diverse pastile pentru a se menține în formă, deoarece vitaminele din perfuzie ajung direct în sânge.

Dorian Popa și-a cumpărat bolid de aproximativ 300.000 de euro

Recent, Dorian Popa a cheltuit suma de aproape 300.000 de euro pentru a-și cumpăra mașina visurilor sale. Este vorba despre un Lamborghini care a costat 290.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, va fi nevoit să aștepte luni bune înainte de a putea conduce bolidul de lux, dar nu îl deranjează acest lucru. A dat un avans de 20.000 de euro pentru mașină, după cum a povestit în cadrul unui vlog.

În plus, acesta a spus că cei care vor să-și cumpere mașini mai scumpe de 150.000 de euro trebuie să știe că vor fi nevoiți să aștepte destul de mult.

ADVERTISEMENT

„Azi dăm avansul Lamborghini-ului. A venit Poliţia cu Porsche. Încă nu îmi vine să cred! Nu trebuie să modific nicio limită pentru a putea achita cei 20.000 de euro.

Ştiam că nu o să regret această alegere. Mulţi mi-au zis: ‘Domnule, dar aştepţi şapte luni, dar pentru câţiva kilometri poţi să ţi-o iei acum’.

E un întreg proces, o chestie frumoasă prin care cred că de la 150.000 de euro în sus ar trebui să treci. Că dacă nu treci, care mai e fun-ul.”, a spus el pe YouTube.

ADVERTISEMENT
Tags: