Life

Dorian Popa s-a vaccinat anti-Covid. Ce ser a ales vedeta

16.04.2021 | 21:43
Dorian Popa sa vaccinat antiCovid Ce ser a ales vedeta
ADVERTISEMENT

Campania de vaccinare împotriva maladiei Covid-19 are un succes răsunător și în rândul reprezentanților de seamă ai showbiz-ului românesc. Dacă actorul Mihai Bendeac s-a imunizat, în ciuda informațiilor contradictorii care au circulat de-a lungul timpului, cu serul dezvoltat de compania anglo-suedeză AstraZeneca, Dorian Popa a optat pentru Pfizer/BioNTech.

Și pentru că un astfel de eveniment împărtășit cu miile de fani care îi urmăresc activitatea în mediul online, îndrăgitul cântăreț le-a pregătit o surpriză de proporții.

ADVERTISEMENT

Vă pup și vă iubesc. Dumnezeu să fie cu noi. Hai înapoi, viață normală!!!”, a transmis acesta, în dreptul videoclipului care surprinde în cel mai mic detaliu momentul vaccinării.

Dorian Popa s-a vaccinat anti-Covid: „Hai înapoi, viață normală!”

Hâtz, johneleee, eu am ales să îmi fac vaccinu’ întrucât cred că este deschizătorul de drum către o normalitate mai rapidă!

ADVERTISEMENT

Nu încerc, sub nicio formă, să vă induc sau să spun ce să faceți cu corpurile voastre… Însă, îmi doresc să fiu la fel de sincer ca și până acum cu voi, în ceea ce privește viața mea!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Sper ca cei care mă susțin și îmi sunt alături să îmi respecte alegerea chiar dacă nu o înțeleg neapărat! Vă pup, vă iubesc, hai înapoi viață normală. Dumnezeu să fie cu noi!”, este mesajul postat de Dorian Popa.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac: „Mă orientez după medici, câștigători de Nobel”

Îndrăgitul artist urmează astfel exemplul colegului Mihai Bendeac, o altă vedetă a Antenei 1 care s-a vaccinat, miercuri, 7 aprilie, cu AstraZeneca, în ciuda informațiilor contradictorii legate de acest ser.

Am încredere în ştiintă, am avut mereu încredere în ştiinţă. Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ține neapărat de inteligență. 

ADVERTISEMENT

Dacă facem un mic efort de imaginație, care nu este chiar atât de greu de făcut, în cazul în care acest virus ar fi atacat, să spunem, cataracta și cei care erau afectați ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toții la medici și la știință?! 

Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, după câștigători de premiu Nobel și mai puțin după cei care scriu miau ca pisica”, a declarat juratul emisiunii iUmor.

ADVERTISEMENT