Life

Dorian Popa, schimbare radicală de look! Mulți nu-l vor mai recunoaște de acum – Foto

07.09.2020 | 19:27
Dorian Popa schimbare radicala de look Multi nul vor mai recunoaste de acum  Foto
Dorian Popa, alături de Cheluțu. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a făcut pasul cel mare și a marcat succesul melodiei lansate alături de… câinele său, așa că a făcut o schimbare de look și nu îi stă rău deloc.

Dorian Popa, aproape chel

Cântărețul care se numără printre cele mai iubite vedete masculine din România (dacă ne uităm doar la câți urmăritori are pe rețeaua Instagram) s-a tuns aproape la zero și este mândru de noua lui înfățișare.

ADVERTISEMENT

Dorian a postat imagini cu noul său look pe Instastory, acolo unde îi ține la curent pe fani cu tot ceea ce face, pe lângă canalul de Youtube unde postează videoclipuri cu activitățile sale.

„Feel the wind”, este mesajul scris de Dorian Popa la imaginea cu el în mașină, aproape arătându-și chelia.

ADVERTISEMENT

Actorul din telenovela „Sacrificiul” de la Antena 1 a înregistrat recent unul din cele mai mari succese ale sale, o melodie dedicată bulldogului său numit Cheluțu.

Clipul „Înoată Cheluțu” lansat în urmă cu o săptămână a strâns deja peste 7 milioane de vizualizări pe platforma Youtube, iar fanii sunt înnebuniți atât după piesă, dar mai ales după patruped.

ADVERTISEMENT

Cheluțu, noua vedetă în online

„Câinele asta trăiește mai bine decât mine :)); Cheluțu a facut 1 milion in 15 ore… “artiștii” sunt supărați”, sunt câteva dintre cele mai tari comentarii ale urmăritorilor lui Dorian.

Există și hateri, cum era de așteptat. Iată ce scrie unul dintre ei despre clipul lui Cheluțu: „Piesa e o mare mizerie, dar nu e de mirare când nivelul intelectual al majorității nu e la înălțime… când majoritatea e cum e, atunci această piesă apare…”.

ADVERTISEMENT

Videoclipul piesei care se află pe locul 4 în trending în aceste momente are peste 310.000 de like-uri pe Youtube, dar și 21.000 de dislike-uri.

Cu siguranță vedeta Antenei 1 va pregăti și alte proiecte muzicale în care câinele său să și danseze, de ce nu, căci deja cu calitățile sale vocale a impresionat o țară întreagă. Sau cum s-ar zice: ham-ham!

dorian popa
Dorian Popa, aproape chel. Sursa foto: Instagram

 

ADVERTISEMENT