Life

Dorian Popa l-a lămurit rapid pe Selly, care dorea să afle micul secret al artistului: ”Îți înfrânează trăirea”

Dorian Popa l-a lămurit pe Selly. Artistul a dezvăluit unul dintre micile sale secrete și a explicat de ce nu poartă niciodată lenjerie intimă. Cum a reacționat vloggerul?
20.03.2022 | 16:31
Dorian Popa la lamurit rapid pe Selly care dorea sa afle micul secret al artistului Iti infraneaza trairea
Dorian Popa i-a dezvăluit lui Selly micul său secret. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Selly a început un nou proiect online, numit „La muncă”, și primul său invitat a fost Dorian Popa. Pentru câteva ore, cei doi au fost alpiniști utilitari, spălând geamurile unei clădiri cu 11 etaje. În timp ce era la înălțime, artistul i-a dezvăluit vloggerului un secret care l-a luat prin surprindere.

Dorian Popa l-a lămurit rapid pe Selly, care dorea să-i afle secretul

Dorian Popa a dezvăluit că nu poartă niciodată lenjerie intimă și nu s-a abătut de la acest lucru nici măcar atunci când știa că va spăla geamurile unei clădiri cu 11 etaje. Dialogul a avut loc în timp ce se aflau la înălțime, iar lui Selly nu îi venea să creadă ce aude.

ADVERTISEMENT

„Nu ai chiloți? Stai puțin! Tu vrei să îmi spui că astăzi, la etajul 10, când știai că o să fii prins cu un ham tu nu ți-ai luat chiloți pe tine?”, s-a mirat Selly.

Vloggerul a vrut să înțeleagă mai bine de ce nu poartă Dorian Popa lenjerie intimă și l-a rugat să-i explice. Artistul a motivat că are niște principii de la care nu se abate niciodată.

ADVERTISEMENT

„Eu nu port chiloți niciodată, băiatul meu. Cum ar fi să mă dezic de un principiu? „Pentru că îți înfrânează trăirea. Eu nu mă dezic de principii doar pentru că suntem la câteva zeci sau sute de metri altitudine.”, a dezvăluit Dorian Popa, conform Libertatea.ro.

Ce îl face fericit pe Dorian Popa?

Dorian Popa și-a câștigat celebritatea după ce a jucat în serialul fenomen Pariu cu viața. Este cunoscut faptul că artistul a strâns până în acest moment o avere impresionantă, însă a dezvăluit că, în cazul său, banii nu sunt totul.

ADVERTISEMENT

„Indiferent ce se întâmplă în viața asta trebuie să ai zâmbetul pe buze. Chestia asta am învățat-o de la mama mea. Nu mai este un secret deja faptul că din punct de vedere al familiei, la noi situația nu a fost tocmai roz.

Văzând-o pe maică-mea că ea zâmbea și se întâmplau atâtea lucruri rele și tatăl meu îi punea atâtea piedici, am zis că dacă maică-mea a putut să răzbată prin viața asta, oricine ar trebui să poată.”, a declarat Dorian Popa. 

ADVERTISEMENT