Life

Dorian Popa și-a luat fanii prin surprindere. Ce transformare radicală de look a ales

18.05.2021 | 08:56
Dorian Popa sia luat fanii prin surprindere Ce transformare radicala de look a ales
Dorian Popa și-a luat fanii prin surprindere. Ce transformare radicală de look a ales. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dorian Popa și-a luat fanii prin surprindere, după ce și-a făcut o altă schimbare radicală de look.  Artistul a optat pentru o nouă tunsoare, așa cum nimeni nu l-a mai văzut înainte. 

Dorian Popa avea nevoie de o schimbare, acum că se apropie vara. O vizită la salonul de înfrumusețare a fost alegerea potrivită, pentru că tunsoarea pe care a ales-o este în ton cu anotimpul ce urmează.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul vlogger și cântăreț este adeptul schimbărilor de look și se lasă des pe mâna stiliștilor. De-a lungul anilor, artistul și-a schimbat foarte des coafura, însă acum a optat pentru ceva cu totul diferit.

Dorian Popa și-a luat fanii prin surprindere. Ce transformare radicală de look a ales

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați vloggeri și artiști din România, fiind urmărit de milioane de persoane în mediul online. Cântărețul reușește mereu să-și impresioneze fanii, mai ales datorită aspectului fizic.

ADVERTISEMENT

Dorian și-a făcut o nouă schimbare de look și a optat pentru o tunsoare mai potrivită pentru vară, care se apropie cu pași repezi.

Vloggerul s-a lăsat pe mâna stiliștilor, iar rezultatul a fost unul impresionat. Dorian a vrut să-și tundă părul din părțile laterale, iar în partea de sus să-l lase la fel de lung, dar bine aranjat.

ADVERTISEMENT
Dorian Popa, o nouă schimbare de look
Dorian Popa, o nouă schimbare de look. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Schimbările de look nu mai reprezintă o surpriză pentru fanii lui Dorian Popa, care s-au obișnuit cu numeroasele tunsori pe care le-a avut de când este cunoscut.

Acum câțiva ani, artistul și-a lăsat părul mai lung, după care s-a tuns foarte scurt. Se pare că ultima tunsoare pentru care a optat a îndeplinit ambele criterii.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa, câștiguri de mii de euro din online

Activitatea lui Dorian Popa din mediul online îi aduce sume uriașe de bani în buzunare. Deși perioada pandemiei a fost o mare problemă pentru mulți artiști, se pare că domnul „Hâtz” a făcut față cu brio.

Dorian nu se rezumă doar la videoclipurile postate zilnic pe canalul de YouTube. Vloggerul este foarte activ pe Instagram, unde este urmărit de peste 2 milioane de persoane.

La fel ca multe alte vedete, Dorian Popa are diverse proiecte și campanii pe rețelele sociale. Contractele de publicitate îi asigură venituri generoase, pe care știe cum să le investească.

Vila din Domnești este doar una dintre cele mai importante investiții ale actorului. În plus, Dorian își ridică propriul cartier rezidențial, așa că știe cum să facă afaceri și să câștige cu ajutorul lor.

Dorian Popa este pasionat și de mașini luxoase și nu se gândește de două ori înainte să facă o nouă achiziție.

ADVERTISEMENT