Life

Dorian Popa, șocat de prețurile prea mari. Ce ofertă a primit vloggerul: “Cum, mă, să dai 6.600 de euro?”

Dorian Popa este șocat de prețurile mult prea mari din ultima perioadă. Vloggerul a primit o ofertă deloc avantajoasă pentru un simplu obiect.
01.11.2022 | 10:44
Dorian Popa socat de preturile prea mari Ce oferta a primit vloggerul Cum ma sa dai 6600 de euro
Dorian Popa, revoltat de prețurile uriașe. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa este revoltat din cauza faptului că prețurile sunt mult mai mari în ultima vreme și s-a lovit de această problemă în momentul în care a vrut să facă o investiție.

Dorian Popa, șocat de prețurile mari, după ce a primit o ofertă de peste 6.000 de euro

Deși câștigă sume mari de bani din vlogguri, postările pe rețelele sociale, promovări, dar și din domeniul imobiliar, acest lucru nu înseamnă că scumpirile nu îl afectează și pe Dorian Popa.

ADVERTISEMENT

Nu doar prețurile la energie, gaz și alimente s-au majorat, ci și cele ale materialelor de construcție. Dorian Popa și-a deschis un cartier și vrea să îl doteze cu tot ceea ce este necesar pentru siguranța locuitorilor.

Recent, vloggerul a vrut să facă o investiție pentru cartierul său, însă a avut un șoc atunci când un furnizor i-a comunicat un preț mult mai mare decât se aștepta pentru un obiect.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa vrea ca cei care locuiesc în cartierul său să fie în siguranță. Din acest motiv a decis să achiziționeze o barieră. Însă prețul acesteia, de peste 6.000 de euro, nu a fost deloc pe placul creatorului de conținut.

Vloggerul a mai spus că sunt momente în care oamenii se amuză pe seama situației lui, văzându-l cu fața de “măgar”.

ADVERTISEMENT

“Am primit o ofertă pentru o barieră pentru strada mea de 8 metri lățime, de 6.600 euro.

Eu cred că există momente când oamenii în piață mă văd exact ca în desenele animate, cu fața aia de măgar și cu loser scris mare în frunte.

Cum, mă, să dai 6.600 euro pentru o barieră simplă? Am zis fără lumini, fără de ăla de animale, doar o barieră.”, a povestit Dorian Popa pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa și-a cumpărat recent o mașină de aproape 300.000 de euro

Dorian Popa nu se uită la bani atunci când vine vorba de mașini. Recent, cântărețul și-a achiziționat un bolid în valoare de aproximativ 300.000 de euro.

Bolidul vloggerului este negru pe exterior și alb în interior, iar acesta este mândru de achiziția sa. Însă este nevoit să facă unele schimbări până când mașina va ajunge acasă.

Garajul este mult prea mic pentru dimensiunile autoturismului, așa că Dorian Popa se va ocupa de acest aspect.

Mașina pe care cântărețul a cumpărat-o este un Lamborghini și este programată să ajungă în perioada Crăciunului, după cum a declarat pentru click.ro.

ADVERTISEMENT