Life
notix pixel id

Dorian Popa, pe mâna doctorilor. Cântărețul a fost supus unei intervenții chirurgicale 

Dorian Popa și-a luat fanii prin surprindere când a apărut într-o clinică medicală privată din Capitală, unde obișnuiește să meargă pentru tot felul de intervenții chirurgicale.
13.01.2022 | 14:19
Dorian Popa, pe mâna doctorilor. Cântărețul a fost supus unei intervenții chirurgicale 
Dorian Popa, pe mâna doctorilor. Cântărețul a fost supus unei intervenții chirurgicale. Colaj Foto Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor și vlogger a ajuns pe mâna doctorilor în cursul zilei de joi, 13 ianuarie 2022. Vedeta a marcat o operație pe care o avea de mult timp pe listă.

Glumeț din fire și cu zâmbetul pe buze, artistul le-a arătat internauților salonul unde a fost internat, camera fiind una care poate fi confundată ușor cu una de hotel.

Se știe că Dorian Popa ține foarte mult la aceste aspecte și merge să se trateze numai în clinici unde are încredere, dovadă că nu este prima oară când apelează la serviciile acesteia.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa, o nouă intervenție chirurgicală. Vedeta s-a filmat pe patul de spital

„Ia, fiți atenți, facem turul camerei. Așa e când lucrezi cu medicul meu… cât de blană arată. Astăzi îmi îndeplinesc un vis, fraților. 

Da, uitați-vă cum arată celulica mea. Altă viață! Bine tată, stai chill că nu am terminat. După cum spuneam se pare că pașii importanți la mine în viață se pare că se fac în clinica asta. 

ADVERTISEMENT

Ce-ai măi, barosăneala aia mare. Exact cum îmi doream am primit și eu pijama de la spital, ultima oară am venit fără și m-am dus și mi-am luat. Era când m-am operat la nas”, a spus Dorian Popa înainte de a ajunge pe masa de operație, pe Instagram.

Ulterior, cântărețul a revenit pe rețelele de socializare pentru a-și ține fanii la curent cu ultimele informații despre intervenție. Momentan nu a oferit prea multe detalii.

ADVERTISEMENT

Vedeta a preferat să fie discretă și cel mai probabil așteaptă clipa oportună să dezvăluie operația la care a fost supus, precizând doar că este vorba de ceva ce-și dorea de multă vreme.

Dorian Popa, operații estetice de peste 50.000 de euro

Dorian Popa nu este la prima intervenție estetică, până în momentul de față scoțând din buzunar suma de 50.000 de euro. Artistul are implant de păr și de barbă, fațete dentare și o operație la nas.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cântărețul și-a pus acid în buze pentru volum, botox în ridurile de pe frunte și de la colțul ochiului. Totodată, vedeta și-a conturat mandibula.

Toate aceste intervenții estetice i-au schimbat radical fizionomia lui Dorian Popa, care este cunoscut pentru curajul de a recurge la astfel de proceduri.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri