News

Dorian Popa a strîns 150.000 € de la PRO TV

Cel mai popular star din trupa LaLa Band şi din serialul-fenomen „Pariu cu viaţa”, care a fost difuzat timp de patru sezoane la PRO TV, s-a îmbogăţit. Dorian Popa are doar 25 de ani, dar a...
29.09.2013 | 08:50
Dorian Popa a strins 150000 E de la PRO TV

Cel mai popular star din trupa LaLa Band şi din serialul-fenomen „Pariu cu viaţa”, care a fost difuzat timp de patru sezoane la PRO TV, s-a îmbogăţit. Dorian Popa are doar 25 de ani, dar a strîns deja în conturi peste 150.000 de euro, din filmări şi de pe urma concertelor. Cu aceşti bani şi-a făcut poftele, dar şi-a ajutat şi familia, informează Click.ro.

Vedetă în serialul „Pariu cu viaţa”, de la PRO TV, dar şi solist în trupa cu succes la tineret LaLa Band, Dorian Popa a avut o perioadă prosperă din punct de vedere financiar. Pentru că a ştiut să-şi investească foarte bine banii.

Cu banii cîştigaţi din proiectele la care a participat, adică peste 150.000 de euro, actorul şi cântăreţul şi-a luat o maşină şi a investit în casa mamei sale de la Constanţa, dar şi într-o locuinţă din Bucureşti. Vara aceasta, Dorian s-a lansat şi solo, avînd mai multe concerte pe Litoral, chiar dacă a continuat să facă parte şi din trupa cu care s-a lansat, LaLa Band, aşadar a pus bănuţ peste bănuţ.

Actorul-cîntăreţ a câştigat foarte bine în ultimii doi ani. A primit un rol principal în serialul „Pariu cu viaţa” de la PRO TV şi tot atunci a devenit membru al trupei LaLa Band.

O mişcare foarte bună, pentru că cele două proiecte au avut succes şi Dorian Popa a fost plătit regeşte. Actorul şi cîntăreţul a primit destui bani din concerte ca să poată să-şi ajute mama şi să-şi permită extravaganţa de a cumpără o maşină scumpă – un Audi – şi să mai investească şi în casa din Contanţa, dar şi într-un apartament din Capitală.

„Am investit banii în maşină pentru că-mi place să conduc. Sunt bani cîştigaţi de mine şi aşa am decis să-i investesc în ceva ce-mi place”, a mărturisit actorul, care se aude ca a investit în jur de 150.000 de euro. Dorian Popa lucrează în acest moment la noul serial care va fi difuzat de PRO TV abia de anul viitor şi va face parte dintr-un nou turneu alături de LaLa Band.

Chiar dacă a acumulat o avere frumuşică de la PRO TV, Dorian vrea să fie modest. “Sunt un băiat ca orice băiat, trebuie să mă chinuiesc să cuceresc o fată. Acum sînt singur. Când am să fiu într-o relaţie, am să anunţ asta public”, a spus Dorian, la Kanal D.