Life
notix pixel id

Dorian Popa, totul despre înscrierea la Survivor România. A fost contactat sau nu de producători?

Dorian Popa este unul dintre numele care se vehiculează pentru următorul sezon de la Survivor România, dar care este adevărul despre presupusa participarea a artistului?
23.11.2021 | 20:24
Dorian Popa, totul despre înscrierea la Survivor România. A fost contactat sau nu de producători?
Dorian Popa participă la Survivor România? Cum a reacționat artistul la aflarea propunerii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul vlogger și actor a dat cărțile pe față și a vorbit despre emisiunea de la Pro TV, care se filmează în Republica Dominicană. Cântărețul a spus totul despre înscriere.

Omul de afaceri neagă faptul că se numără printre concurenții de la Survivor România și spune că în trecut a fost contactat de producători, doar că nu a fost interesat.

Dorian Popa nu ar avea cum să participe la show-ul de supraviețuire, mai ales de când s-a mutat de la Kanal D, asta pentru că de ani buni are un contract cu Antena 1. Așadar, exclus să plece la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa participă la Survivor România? Cum a reacționat artistul la aflarea propunerii

„Eu sunt un tip destul de relaxat în ceea ce privește articolele din presă și de cele mai multe ori am înțeles că fiecare trebuie să-și facă treaba și să-și câștige pâinea, cu ghilimelele de rigoare, așa cum spun vorbele din popor, motiv pentru care arareori am ieșit în a-mi asuma dreptul la replică.

Însă, consider că în ceea ce privește acest proiect și articolele apărute vizavi de participarea mea și negocierile mele cu acest nou proiect, numit Survivor, sunt niște lucruri care nu ar trebui să se întâmple.

ADVERTISEMENT

Pentru că, obiectiv vorbind, eu nu am fost contactat de echipa acestui brand și cred că prezența numelui meu și a acelor sume, care sunt total fictive, este necesară numai pentru a se crea puțină vălvătaie în ceea ce privește acest show.

Nu vreau să creadă nimeni că sunt supărat, dar consider că adevărul este mai presus de orice. Iar eu acum ies public și îmi asum faptul că nu am discutat cu absolut nimeni din producția acestui show, cel puțin de când este la noul post TV. 

ADVERTISEMENT

Este drept, în anii precedenți am fost curtat de cei care se ocupau de show-ul Survivor, dar am refuzat elegant și diplomat”, a declarat Dorian Popa pentru click.ro.

De ce nu mai participă Dorian Popa la reality show-uri

Vedeta de la Antena 1 suferit o accidentare destul de serioasă în timpul filmărilor de la „Ultimul trib”, de aici și reticența de a sta cât mai departe de asemenea show-uri.

ADVERTISEMENT

În plus, juratul de la Next Star spune că fanii vor cunoaște primii amănunte despre proiectele sale, indiferent despre ce este vorba pentru că este foarte deschis.

Dorian Popa are o comunitate foarte mare pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent, punctând încă o dată că nu are legătură cu Survivor România.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri