Life

Dorian Popa, umilit public de Oana Zăvoranu: “E tăticul mocangiștilor! Acestui băiețaș i s-a urcat la cap”

08.04.2021 | 11:20
Dorian Popa umilit public de Oana Zavoranu E taticul mocangistilor Acestui baietas i sa urcat la cap
Dorian Popa, umilit public de Oana Zăvoranu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dorian Popa și Oana Zăvoranu au jucat împreună în serialul Sacrificiul. Au format un cuplu pe micile ecrane, la Antena 1, iar fanii lor au crezut inclusiv că s-a înfiripat ceva între ei și în realitate. Însă, adevărul este cu totul altul, se pare. Oana l-a umilit acum, în mod public, pe canalul ei de Youtube.

Oana Zăvoranu a fost mereu acuzată de fani că vorbește doar despre vedetele de sex feminin de la noi, pentru că nu și-ar dori să discute despre Dorian Popa. Onestă cum ne-a obișnuit, acum Zăvoranu l-a luat și pe el în colimator.

ADVERTISEMENT

A făcut o serie de dezvăluiri șocante, care ne arată un Dorian Popa departe de imaginea pe care și-a construit-o public în ultimii ani. Îl acuză că face scandal când nu primește produse pe gratis, dar și că poartă multe produse fake.

“E tăticul mocangiștilor! A apărut la un moment dat în 2011, în ceva ce nu mai ține nimeni minte.  L-am văzut într-o provocare când mânca mâncare de cățel. Eu vă spun o chestie pățită de mine. Aveam o filmare și purta niște adidași care costă vreo 1.000 și ceva de euro perechea.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, îl vedeam în fiecare zi că schimbă perechile de două-trei ori pe zi. L-am întrebat: ‘Băi, nene, câte perechi ai?’ Și îmi zice el: ‘Am la portbagaj toate perechile’. Mie, personal, mi-a recunoscut că are fake-uri. Aveam probleme la filmare cu el, cum vorbea el, îi spuneam: de ce țipi la 8 dimineața?”, a povestit Oana Zăvoranu.

Oana Zavoranu despre Dorian Popa
Oana Zăvoranu susține că acestea sunt prețurile lui Dorian Popa, în mediul online. Sursă foto: Captură Youtube

Dorian Popa a fost umilit public de Oana Zăvoranu

Oana l-a acuzat pe fostul ei coleg din serialul Sacrificiul că este o persoană total diferită în realitate, față de imaginea pe care și-a construit-o în mediul online.

ADVERTISEMENT

“S-a dus într-un magazin cu parfumuri și filma cu una. La un moment dat, văzând un vânzător că tot încerca parfumuri și zicea: ‘ăla îmi place, ăla îmi place’, i le-a dus la casă. Se duce la casă și zice: ‘mi-ați pregătit parfumurile?’, la care vânzătorul îi zice: ‘dacă doriți, vă putem oferi un mic discount’.

Când a auzit ăsta, i-a zis lu’ aia să închidă camera și a început să-și bage și să-și scoată în magazinul respectiv. De ce? Pentru că i-a spus: ‘Cum adică să vă plătesc?! Păi voi să îmi dați două trei parfumuri moca, pe lună, că am venit aici cu camera!’.

ADVERTISEMENT

Eu am mai multe true story-uri ca asta, acestui băiețaș i s-a urcat la cap, crede că totul i se cuvine. Cum e, mă, cu rata la garsonieră? Cât vine? 18 milioane? Are zile în care mângâie pereții, mângâie frigiderul.

E genul care are numai poze cu el dezbrăcat. Și-a făcut buzițe, are buzițe mai mare ca mine. Și-a făcut nasul ca o pătlăgică. Disperarea lui de a atrage proști… Se duce la doctori și le cere să se prefacă pentru prank-uri. Acest ‘mucio man’ care se pozează în baie, cu prosopul”, a declarat Oana Zăvoranu, pe Youtube.

ADVERTISEMENT