Life

Dorian Popa, pe urmele Andreei Esca, în plină pandemie de coronavirus. Imaginile care vor revolta pe toată lumea – Foto

15.07.2020 | 17:31
Dorian Popa pe urmele Andreei Esca in plina pandemie de coronavirus Imaginile care vor revolta pe toata lumea  Foto
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a dat liber la concerte, chiar în plină pandemie de coronavirus. La fel ca și în cazul Andreei Esca, artistul a fost prezent la o petrecere, unde nu a păstrat distanța și nici nu a purtat mască.

Invitat să cânte la un majorat, cântărețul a făcut show cu melodiile sale, în special cu piesa lansată în colaborare cu Abi Talent.

ADVERTISEMENT

Distanțarea socială ar trebui respectată de toată lumea, mai ales în locațiile închise, însă cântărețul nu a mai ținut cont de nimic.

Dorian Popa, în pericol de contaminare cu noul virus COVID 19

Fără să țină cont de recomandări, chiar într-o sală de dans, Dorian Popa a susținut un concert la aniversarea celor 18 ani pe care o tânără a dorit să-i puncteze cu o petrecere cu mulți oameni.

ADVERTISEMENT

La aniversare au fost în jur de 50 de oameni, însă nimeni nu a purtat mască, nici măcar artistul. Așadar, Dorian Popa s-a distrat de mama focului la concertul său, a dansat, a cântat în mijlocul sălii înconjurat de mai mulți tineri, inclusiv alături de sărbătorită, pe care chiar a luat-o după umăr.

Dorian Popa a cântat la u majorat. Foto: Instagram
Artistul a cântat la un majorat. Foto: Instagram

Culmea este că Dorian Popa a urcat imaginile pe Insta Story, fără să îi pese că poate lua amendă atât el, cât și cei care au organizat petrecerea de majorat. Mai mult, după această petrecere, cântărețul poate să fi contactat noul coronavirus, ori chiar să-l fi dat celor prezenți din cauza nerespectării distanțării sociale.

ADVERTISEMENT
Dorian Popa, înconjurat de tineri la concert
Artistul a fost înconjurat de tineri la concert

La fel ca și în cazul știristei de la Pro TV, care se afla la mare la o petrecere împreună cu mai multe bloggerițe, iar ulterior a postat imagini pe internet, Dorian Popa s-a mândrit pe rețeaua de socializare cu imaginile de la concertul susținut, unde era alături de mai mulți tineri.

Numărul 1 în tendițe cu Abi Talent

Deși colaborarea nu a fost pe placul colegilor de breaslă, în special pentru Alex Velea sau Lino Golden, Dorian Popa a lansat o piesă în colaborare cu Abi Talent.

ADVERTISEMENT

Melodia se bucură de succes, căci în doar 4 zile de când este pe Youtube a strâns 4.608.118 milioane de vizualizări.

ADVERTISEMENT
Tags: